Νέο Isuzu D-MAX Arctic Trucks AT35 για extreme off road

Μετά την περσινή τους συνεργασία για τη δημιουργία ενός pick-up που μπορεί να πάει… παντού, η Isuzu Μεγάλης Βρετανίας συνεργάζεται και πάλι με την Arctic Trucks για να δημιουργήσει τη νέα έκδοση AT35 της νεότερης γενιάς του pick-up D-MAX, η οποία ξεχωρίζει και πάλι με τις offroad δυνατότητές της.

Διαβάστε ακόμα: Η Toyota βελτίωσε το Hilux για την αποφυγή ανατροπής

Το νέο Isuzu D-MAX Arctic Trucks AT35 χαρακτηρίζεται λοιπόν από τα μεγάλα off road ελαστικά 35 ιντσών, που συνδυάζονται με ζάντες 17 ιντσών. Παράλληλα, η ανάρτηση έχει αυξημένη διαδρομή κατά 20 χλστ. και η απόσταση από το έδαφος έχει επίσης αυξηθεί κατά 30 χλστ.

Λόγω μάλιστα της νέας ανάρτησης και των μεγάλων τροχών, έχουν «φουσκώσει» οι πλαϊνοί θόλοι χαρίζοντας στο D-MAX μια άκρως επιθετική παρουσία, η οποία τονίζεται και από στοιχεία όπως τα πλαϊνά σκαλοπάτια, οι ράγες οροφής, τα φιμέ τζάμια κ.λπ.

Διαβάστε ακόμα: Επίσημα στην παραγωγή το… αγροτικό της Hyundai

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές αφορούν στα νέα λογότυπα «Arctic Trucks», που φιλοξενούνται σε διάφορα τμήματα του εσωτερικού του αποκλειστικά διπλοκάμπινου μοντέλου. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, με στάνταρ σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και Navi, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και πολλά άλλα.

Σε ό,τι αφορά τέλος στον κινητήρα, διατηρείται χωρίς αλλαγές ο 1.9 λίτρων turbodiesel των 164 ίππων ισχύος και 360 Nm ροπής (Διαβάστε τις οδηγικές μας εντυπώσεις από το νέο Isuzu D-MAX). Το ωφέλιμο φορτίο διατηρείται στον 1 τόνο και η ικανότητα έλξης παραμένει στους 3,5 τόνους.

Διαβάστε ακόμα: Νέο «θηρίο» Isuzu D-Max Beast σε μόλις 360 αντίτυπα

Get it on Google Play Download on the App Store