Η πρώτη βελτιωμένη νέα Toyota Supra είναι γεγονός

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην εμφανιστεί κάποια βελτιωμένη εκδοχή της νέας Toyota Supra, αλλά ομολογουμένως η Prior Design ξεπέρασε τον εαυτό της σε ταχύτητα απόκρισης. Έστω και σε ψηφιακή μορφή.

Δείτε ακόμα: Πάνω από 2 εκατ. πουλήθηκε η πρώτη νέα Toyota Supra!

Η «τουμπανιασμένη» Supra που βλέπουμε στις φωτογραφίες, αποτελεί ουσιαστικά προσχέδιο του επερχόμενου αεροδυναμικού πακέτου που ετοιμάζει ο Γερμανός βελτιωτής. Όπως κάθε δημιουργία της Prior, έτσι και εδώ ξεχωρίζει το widebody kit που αποτελείται από προσθήκες στα φτερά και τα μαρσπιέ, αυξάνοντας το συνολικό πλάτος του αυτοκινήτου. Οι νέοι προφυλακτήρες, μαζί με τα αεροδυναμικά βοηθήματα (splitter μπροστά, αεροτομή και διαχύτης πίσω, με ποδιές στα πλαϊνά) δίνουν τον απαραίτητο αγωνιστικό τόνο, αποδεικνύοντας πως και η 5η γενιά της Supra μπορεί να συμμετάσχει σε κάποιο σκέλος του κινηματογραφικού σύμπαντος «The Fast and the Furious».

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η ταχύτερη Toyota Supra στο Nurburgring (+video)

Μηχανικά δεν υπάρχουν πληροφορίες για μετατροπές, αλλά φαντάζει αδύνατο να παραμείνει στα 340 άλογα ο υπερτροφοδοτούμενος straight six των 3 λίτρων. Δεδομένου ότι το ίδιο μοτέρ στην BMW Z4 M40i αποδίδει σχεδόν 390 ίππους και βασιζόμενοι στο ιστορικό της Prior Design, μπορούμε να προβλέψουμε πως το τελικό προϊόν θα αποδίδει πάνω από 400 ίππους.


Get it on Google Play Download on the App Store