Μια δημοπρασία…Fast and Furious!

Για την ακρίβεια δεν είναι μια συνηθισμένη δημοπρασία αυτοκινήτων τα οποία διατίθενται γιατί κάποιος δεν πλήρωσε τη μηνιαία δόση στη τράπεζα! Είναι μια δημοπρασία με μοντέλα από το The Fast & The Furious Live.

Βέβαια δυο είναι τα ερωτήματα που εγείρονται με τις παραπάνω γραμμές: Πρώτον, τι είναι το Fast and Furious Live και δεύτερον, γιατί τα δημοπρατούν. Σε ότι αφορά το πρώτο ερώτημα, η Universal Pictures έδωσε τη δυνατότητα στο φιλοθεάμον κοινό να δει σκηνές από την θρυλική ταινία να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του σε πραγματικό χρόνο! Για το δεύτερο ερώτημα ναι, καλά κατάλαβες, οι παραγωγοί του show τα δίνουν γιατί αντιμετώπισαν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες τη προηγούμενη χρονιά!

Δείτε ακόμη: Σε δημοπρασία απίστευτη συλλογή 140 αυτοκινήτων!

Αν και ξεκίνησαν με τις καλύτερες περγαμηνές και αναμενόταν το 2019 να γίνει και παγκόσμιο τουρ για το show, τα οικονομικά δεν ήταν και ιδιαίτερα ανθηρά. Έτσι, σε μια online δημοπρασία θα διατεθούν μερικά αυτοκίνητα όπως το original Nissan 350Z από το The Fast and the Furious: Tokyo Drift, αλλά κι ένα Chevrolet LS που είχε χρησιμεύσει σε διάφορα stands! Η τιμή εκκίνησης για τα συγκεκριμένα είναι 20.000 και 10.000 λίρες αντίστοιχα!

Διαβάστε επίσης: Η μοναδική Alfa Romeo 155 GTA Stradale σε δημοπρασία

Επιπλέον προς πώληση είναι και τρία Honda Civic, στα οποία έχει προσαρτηθεί κινητήρας Ford, ένα Nissan GT-R (το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν στην επιτυχημένη περιοδεία του Top Gear Live), ένα Toyota Supra, Mazda RX-7, Honda S2000 και Nissan Skyline GT-R που καλύπτονται από δεκάδες χιλιάδες LED. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο από τα παραπάνω, καλό θα ήταν να γνωρίζετε πως κανένα δεν είναι νόμιμο για χρήση δρόμου μιας και όλα είναι τροποποιημένα για τις ανάγκες του show!

Get it on Google Play Download on the App Store