Κολασμένη Mercedes-AMG GT S

Ο βελτιωτικός οίκος Prior Design είναι γνωστός στην αυτοκινητική βελτιωτική σκηνή, καθώς κατά καιρούς μας έχει χαρίσει μοναδικά δημιουργήματα, αφού έχει το καλώς εννοούμενο θράσος να απλώσει το χέρι του ακόμη και σε Ferrari.

Δείτε ακόμη: H ΤechArt «τονώνει» την Porsche 911 Turbo S

Και αυτή την φορά όμως δεν ασχολείται με κάτι ταπεινό… καθώς καταπιάστηκε με τη Mercedes-AMG GT S. Η PD700 GTR, όπως είναι η ονομασία που έχει προσδώσει στο γερμανικό supercar, εφοδιάζεται με body kit, που απαρτίζεται από τονισμένα φτερά, πλευρικά μαρσπιέ, εμπρός και πίσω σπόιλερ, αεροδυναμικό διαχύτη πίσω και αεροτομή.

Αυτά είναι λίγα από τα καλούδια που έχει πάνω του το αυτοκίνητο, αφού δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στις μαύρες ζάντες 21 ιντσών, δημιούργημα και αυτές του ίδιου του βελτιωτικού οίκου, αλλά και στην ανάρτηση της H&R που χαμηλώνει την AMG GT S κατά 40 χλστ. Το… κερασάκι στην τούρτα, η εξάτμιση με τις δύο θηριώδεις απολήξεις που ταιριάζει γάντι στον ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα.

Από την άλλη, στο εσωτερικό υπάρχουν ενθέσεις ανθρακονημάτων και επενδύσεις αλκαντάρα, με ειδικές ραφές, ενώ το σήμα του βελτιωτικού οίκου μπορεί να τοποθετηθεί στο τιμόνι και στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη BMW M5 725 ίππων αναστατώνει! (+video)

Αλλαγές στο μηχανολογικό κομμάτι δεν υπάρχουν, καθώς ο Prior Design αποφάσισε να ασχοληθεί μόνο με το αισθητικό/αεροδυναμικό κομμάτι και το στήσιμο της Mercedes-AMG GT S. Εμείς να θυμίσουμε πως ο 4.0 λτ. V8 twin-turbo αποδίδει 522 ίππους και 670 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store