Mitsubishi Lancer Ralliart έγινε αγνώριστο! (+video)

Ο βελτιωτής Vilner από τη Βουλγαρία είναι γνωστός για τις εκκεντρικές μετατροπές που κάνει κυρίως στο εσωτερικό πολλών και διαφόρων μοντέλων, στα οποία τους προσθέτει μεγάλες δόσεις πολυτέλειας, κάνοντάς τα σχεδόν αγνώριστα σε σχέση με τα εργοστασιακά. Κάτι ανάλογο έπραξε και σε ένα Mitsubishi Lancer Ralliart του 2011, όπου όχι μόνο του άλλαξε κάθε επένδυση στο εσωτερικό του, αλλά έκανε και διάφορες επεμβάσεις στο αμάξωμά του.

Δείτε ακόμη: Μικρά 1.000άρια turbo στις χαμηλότερες τιμές

Ξεκινώντας από το εσωτερικό του Mitsubishi Allroads Ronin by Vilner, οι περισσότερες επιφάνειες είναι επενδυμένες με δέρμα και αλκαντάρα, ενώ παράλληλα υπάρχουν άφθονες δόσεις από ξύλο και μεταλλικά τμήματα. Ξεχωριστά σε εμφάνιση και υφή είναι τα βελούδινα τμήματα στις επενδύσεις των θυρών, στα προσκέφαλα και στο υποβραχιόνιο με ένα μοτίβο εμπνευσμένο από την πανοπλία των σαμουράι.

Πολλές διαφορές υπάρχουν και στο αμάξωμα αυτού του πρώην Mitsubishi Lancer Ralliart, το οποίο θα μπορούσε να ήταν ένα Lancer crossover. Στο εμπρός άκρο του έχει τοποθετηθεί νέος προφυλακτήρας, μάσκα, φωτιστικά σώματα και προβολείς LED, στα πλαϊνά κυριαρχούν τα μαύρα προστατευτικά τμήματα και οι κόκκινες ζάντες αλουμινίου με τα υψηλού προφίλ ελαστικά, στην οροφή υπάρχει ένα μοτίβο παρόμοιο με εκείνο στο εσωτερικό της, ενώ το πίσω άκρο είναι όλο μαύρο, έχει νέα φώτα, αεροτομή και αναγράφεται ανάγλυφο το Ronin. Για το αν τελικά αρέσει ή όχι αυτά είναι σίγουρα γούστα, ωστόσο δεν παύει να διαφέρει σημαντικά από τα υπόλοιπα Lancer…

Δείτε ακόμη: Φοβερή Mercedes-AMG GT R με 660 ίππους

Get it on Google Play Download on the App Store