Όταν η Toyota βελτιώνει το νέο Corolla

Με αφορμή τη φετινή έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων SEMA, η Toyota παρουσίασε νέες εκδόσεις του Corolla οι οποίες είναι όλες βελτιωμένες από την ίδια ή σε συνεργασία με βελτιωτές, με σκοπό να τραβήξουν τα βλέμματα.

Δείτε ακόμη: Με τι αυτοκίνητο κυκλοφορεί ο πρόεδρος της Toyota;

Συγκεκριμένα, το ένα από αυτά τα Toyota Corolla αποτίει φόρο τιμής στο AE86 και έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Muscle Tuner Automotive. Διαθέτει bodykit από αλουμινένια εμπρός και πλευρικά σπόιλερ, αεροδυναμικό διαχύτη πίσω και γραφικά που παραπέμπουν στο AE86. Αλλαγές υπάρχουν επίσης στο σύστημα εξαγωγής και στην τροφοδοσία του κινητήρα με καύσιμο, ενώ νέες είναι και οι ζάντες.

Από τον άλλη, το Toyota Street Corolla είναι πιο… γήινο, καθώς το κόκκινο χρώμα του συνοδεύεται από ανθρακονημάτινα στοιχεία, μαύρες ζάντες της Volk Racing και φρένα της Wilwood, σπορ ανάρτηση και τέσσερις απολήξεις εξάτμισης. Στο εσωτερικό διαθέτει μπάκετ καθίσματα και νέο ηχοσύστημα με subwoofer.

Διαβάστε επίσης: Πολλές πρεμιέρες στην έκθεση Αυτοκίνηση 2018

Για το τέλος αφήσαμε το Toyota Corolla που έγινε σε συνεργασία με την Hoonigan και αντλεί την έμπνευσή του από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα των Ράλι πίσω στην δεκαετία του ΄90. Προκειμένου να παραπέμπει σε αυτά, έχει στο εμπρός μέρος δύο προβολείς της Hella και ζάντες αλουμινίου Fifteen52 Integrale. Επιπλέον, διαθέτει νέα ελατήρια, νέους αεραγωγούς, νέα εξάτμιση και αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα.

Get it on Google Play Download on the App Store