«Πρήστηκε» όσο δεν πάει το BMW i3!

Με το παράδειγμα του συγκεκριμένου BMW i3 που βλέπετε αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα πάντα βελτιώνονται! Ακόμα και τα ηλεκτρικά μοντέλα!

Μπορεί το BMW i3 να έχει κυκλοφορήσει περίπου μια 6ετια, αλλά ακόμα και τώρα διακρίνεται για το όμορφο και φουτουριστικό του σχήμα, όπου σήμα κατατεθέν του είναι οι ανάποδα ανοιγόμενες πόρτες.

Δείτε ακόμη: Τουρκικό λεωφορείο με «καρδιά» BMW i3 (+video)

Όμως το βελτιωμένο μοντέλο της Garage Eve.Ryn απέκτησε ένα αρκετά πιο άγριο παρουσιαστικό (δεν θα πούμε ωραίο γιατί είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό), όπου το εμπρός τμήμα του διαθέτει αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως ανθρακονήματα, αλλά κι ένα spoiler τύπου F1. Οι εισαγωγές αέρα είναι αρκετές και μεγάλες (για ποιο λόγο να υπάρχουν σε ένα ηλεκτρικό όχημα είναι ένα άλλο ερώτημα), όπως και τα πλαϊνά φτερά τα οποία έχουν «πρηστεί» αρκετά. Για να καλυφθεί λοιπόν το κενό που δημιούργησε αυτό το φούσκωμα, έχουν τοποθετηθεί διαφορετικές ζάντες 20 ιντσών σε μπλε απόχρωση, ώστε να ταιριάζουν και με τις λοιπές λεπτομέρειες του i3.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή BMW i3 REx (94 Ah)

Το οπίσθιο μέρος του i3 δεν έχει τροποποιηθεί στον ίδιο βαθμό με το εμπρός τμήμα, παρά μόνο έχει τοποθετηθεί ένα διακριτικό spoiler στο κατώτερο σημείο του εμπρός προφυλακτήρα. Το εσωτερικό, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει βελτιωθεί!


Get it on Google Play Download on the App Store