Πύραυλος Mercedes-AMG C 63 S με 600 άλογα!

Το κορυφαίο μεσαίο μοντέλο της Mercedes, η άκρως δυναμική τόσο σε εμφάνιση όσο και σε επιδόσεις Mercedes-AMG C 63 S, είναι σίγουρα ένα αυτοκίνητο που θα ήθελαν πολλοί να έχουν στην κατοχή τους ή έστω να το οδηγήσουν. Ο 4.0 λτ. V8 biturbo κινητήρας αποδίδει από το εργοστάσιο 510 ίππους και 700 Nm ροπής από τις 2.500 σ.α.λ., εκτοξεύοντας το σεντάν  των 1,7 τόνων από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 290 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: Νέες φθηνότερες Mercedes A-Class και C-Class

Για όσους πάλι θέλουν ακόμα περισσότερη δύναμη, η G-Power δίνει τη λύση μέσω της προσθήκης του G-Power Performance Module V1, το οποίο αυξάνει την ισχύ κατά 90 ίππους (600 ίππους) και την ροπή κατά 100 Nm (700 Nm), χωρίς να γίνεται κάποια επέμβαση στον κινητήρα. Η βελτιωμένη C 63 S επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα. Παράλληλα, υπάρχει και το πιο «ενισχυμένο» πρόγραμμα με μετατροπές στον κινητήρα και τα turbo, που ανεβάζει την απόδοση στους 800 ίππους.

Επιπλέον για πιο σπορ ήχο, η G-Power προσφέρει σπορ σύστημα εξάτμισης κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι. Εκτός από τις βελτιώσεις στον κινητήρα, η G-Power διαθέτει σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Hurricane RR διαμέτρου 20 ιντσών, οι οποίες τονίζουν με την σειρά τους τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου και βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά χάρη στο χαμηλό τους βάρος.

Δείτε ακόμη: Eργοστάσιο Brabus: εκεί που οι Mercedes γίνονται «κτήνη» (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store