Suzuki Swift Sport για το… Fast & Furious (+video)

Το νέο Suzuki Swift Sport είναι ένα μικρό μοντέλο με τονισμένα δυναμικά χαρακτηριστικά σε οδική συμπεριφορά, επιδόσεις και σε εμφάνιση, χωρίς σε καμιά περίπτωση να είναι κραυγαλέο, αλλά διακριτικά σπορτίφ. Το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, οι ποδιές στα μαρσπιέ, ο πίσω διαχύτης με τις ενσωματωμένες δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης, η αεροτομή οροφής και οι δίχρωμες ζάντες των 17 ιντσών αποτελούν ορισμένα στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει από τις πιο απλές εκδόσεις.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet Auto 4WD

Για εκείνους λοιπόν που θέλουν ένα Swift Sport να μοιάζει με τα μοντέλα που χρησιμοποιούνται στο Fast & Furious, τότε θα ικανοποιηθούν και με το παραπάνω με το body kit της ιαπωνικής εταιρίας Kuhl. Το αεροδυναμικό «κοστούμι» περιλαμβάνει σπόιλερ για τον εμπρός προφυλακτήρα, τον πίσω και τα μαρσπιέ, μια τεράστια αεροτομή οροφής και καλύμματα στα εμπρός φανάρια. Το κόστος για όλα αυτά είναι στα 360.000 γεν (3.055 ευρώ), χωρίς την τοποθέτηση και τη μεταφορά.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο Swift Sport φοράει ζάντες 19 ιντσών και αερανάρτηση για να μπορεί να χαμηλώνει όσο πιο κάτω γίνεται, αλλά και να σηκωθεί σε ένα κανονικό ύψος, έτσι ώστε να μπορεί να κυκλοφορήσει στους δρόμους. Το επίσης φοβερό είναι οι τέσσερις στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης, οι οποίες θυμίζουν το Nissan GT-R.

Δείτε ακόμη: Δαγκωτό «ναι» σε Suzuki Jimny με 5 πόρτες!

Να υπενθυμίσουμε ότι το Swift Sport εφοδιάζεται με 1.4 λτ. turbo κινητήρα ισχύος 140 ίππων και 230 Nm ροπής, επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 8,1 δλ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 210 χλμ./ώρα.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:


Get it on Google Play Download on the App Store