Toyota C-HR πράσινη… κόλαση

Το Toyota C-HR είναι αν μη τι άλλο ένα αυτοκίνητο αρκετά ξεχωριστό σε εμφάνιση και σίγουρα μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά του. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό σε για κάποιους, οι οποίοι θέλουν να το κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστό και δυναμικό σε εμφάνιση.

Δείτε ακόμη: «Τυφώνας» BWM X6 M με 750 ίππους (+video)

Σε αυτούς απευθύνεται και ο βελτιωτικός οίκος Wald, ο οποίος παρουσίασε ακόμη ένα body kit για το ιαπωνικό μοντέλο. Το body kit αποτελείται από ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, πλευρικά σπόιλερ, διακοσμητικά χρωμίου, αεροδυναμικό διαχύτη, αεροτομή οροφής, μαύρες ματ λεπτομέρειες και ζάντες αλουμινίου σε διαστάσεις έως και 22 ίντσες.

Αλλαγές στο μοτέρ του Toyota C-HR δεν υπάρχουν, παρόλα αυτά η πρόταση του Wald περιλαμβάνει μεγαλύτερα φρένα με διάμετρο 380 χλστ. με εξαπίστονες δαγκάνες και νέα ανάρτηση η οποία μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτική Lamborghini Huracan 1.500 ίππων!

Προσθήκες υπάρχουν και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο πλέον διαθέτει νέα πατάκια, χρωματικές λεπτομέρειες στο πράσινο χρώμα του αμαξώματος και αλουμινένια πεντάλ.

Get it on Google Play Download on the App Store