Βελτιωμένο Mazda3 είναι «όλα τα λεφτά»

Τα αυτοκίνητα της Mazda είναι κάτι σαν… απαγορευμένος καρπός για την χώρα μας, μετά την αποχώρηση της μάρκας από την Ελλάδα. Δεν τα βλέπουμε καθόλου τα νέα της μοντέλα και μόνο κάποια παλιότερα RX-8, MX-5, Mazda6 και Mazda3 ζουν ανάμεσά μας.

Δείτε ακόμη: Τελικές με Kia Stinger GT 370 PS (+video)

Στο συγκεκριμένο θέμα θα μας απασχολήσει το Mazda3 το οποίο είναι βελτιωμένο από τον βελτιωτικό οίκο Boxza, έναν ομολογουμένως άγνωστο βελτιωτικό οίκο, ο οποίος πάντως στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

Από τις πληροφορίες που μπορέσαμε να συλλέξουμε, ο βελτιωτικός οίκος είναι από την Ταϊλάνδη και έχει χρησιμοποιήσει γενναίες δώσεις ανθρακονημάτων, προκειμένου να ντύσει το ιαπωνικό μοντέλο.

Το καπό είναι νέο, το ίδιο και οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ενώ όπως κάθε body kit που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και αυτό έχει μία μεγάλη αεροτομή οροφής στο πίσω μέρος.

Το Mazda3 της Boxza έχει επιπλέον αεροδυναμικό διαχύτη, στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα, εξάτμιση, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και νέα, πιο ισχυρά φρένα.

Διαβάστε επίσης: 2,5 δισ. για τη δική της «κόλαση» επενδύει η Toyota

Τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που έχουν γίνει κάτω από το καπό του συγκεκριμένου Mazda3 δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα από τον βελτιωτικό οίκο, παρόλα αυτά οι εικόνες με τα διάφορα όργανα στο εσωτερικό καθώς και η εικόνα του κινητήρα μαρτυρά βαριά βελτίωση και πολλά άλογα… Δυστυχώς όμως θα μείνουμε με την απορία.

Get it on Google Play Download on the App Store