Toyota Land Cruiser 200 από άλλο πλανήτη!

Στις χώρες της Ρωσίας, αλλά και της Ουκρανίας, τo Toyota Land Cruiser είναι ένα αγαπημένο μοντέλο, με πιστό αγοραστικό κοινό. Όμως επειδή κάποιοι θέλουν να ξεχωρίζουν, τα βελτιώνουν κατά κόρον. Όπως το εικονιζόμενο Toyota Land Cruiser 200, που έχει επιμεληθεί η AutoLife και το έχει περιποιηθεί μέσα-έξω.

Δείτε ακόμα: Βελτιωμένο Toyota RAV4 κάνει την Supra να ζηλεύει

Η συγκεκριμένη βελτιωτική εταιρεία έχει την έδρα της στο Κίεβο της Ουκρανίας, με το κύριο μέλημα των βελτιωτών, να τονώσουν το παρουσιαστικό του, κάνοντάς το πιο δυναμικό, μήπως και σταματήσει να θυμίζει «ψυγείο σε ρόδες», όπως δήλωσε κι ο επικεφαλής μηχανικός της AutoLife. Για το λόγο αυτό, τοποθέτησαν ένα έντονο bodykit, το οποίο «φουσκώνει» τα φτερά κατά 10 πόντους, κάνοντας έτσι το Land Cruiser να δείχνει ακόμα πιο μυώδες. Οι προφυλακτήρες είναι νέοι, με τον εμπρός να διαθέτει ένα μεγάλο άνοιγμα στο κατώτερο μέρος του, ενώ εντυπωσιακή είναι και η μεγάλη γυαλιστερή μαύρη μάσκα.

Διαβάστε επίσης: VW Touareg εκθέτει βελτιωμένο Land Rover Discovery! (+video)

Εξίσου περιποιημένη είναι και η καμπίνα του Toyota Land Cruiser, όπου ξεχωρίζει η διχρωμία. Σύμφωνα με την AutoLife τα πάντα στο εσωτερικό, μέχρι και η οροφή έχουν ντυθεί με δέρμα υψηλής ποιότητας από την Αυστρία. Κερασάκι στη τούρτα το ραμμένο όνομα Magnum (έτσι ονόμασε ο βελτιωτής το συγκεκριμένο project) στα προσκέφαλα των καθισμάτων, στο κεντρικό υποβραχιόνιο, ακόμα και στο τιμόνι!

Επιπλέον γίνεται κι εκτεταμένη χρήση ξύλου, για τη στεφάνη του τιμονιού και το ταμπλό, ενώ υπάρχει κι αλουμίνιο στην κεντρική κονσόλα και στα χερούλια των θυρών! Τέλος η πίσω σειρά καθισμάτων έχει αντικατασταθεί από δυο ανεξάρτητα καθίσματα, τα οποία προέρχονται από την BMW Σειρά 7 με το μακρύ μεταξόνιο!

 


Get it on Google Play Download on the App Store