Πρεμιέρα για τη νέα BMW Σειρά 1 Sedan

Η νέα BMW Σειρά 1 Sedan πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Έκθεση Αυτοκινήτου Κουανγκτσόου της Κίνας και υιοθετεί πολλά χαρακτηριστικά από τη BMW Concept Compact Sedan που είχε παρουσιαστεί στην ίδια Έκθεση το 2015.


Η πιο οικογενειακή Σειρά 1 έχει εξελιχθεί από την κοινοπραξία BMW Group and BMW Brilliance Automotive Ltd και είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τα πρότυπα των κινέζων αγοραστών, όπου και προορίζεται να πωλείται αποκλειστικά. Οι σχεδιαστικές διαφορές που παρουσιάζει τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό σε σχέση με την χάτσμπακ Σειρά 1 είναι πολλές, ωστόσο παρά την προσθήκη του τρίτου όγκου παρουσιάζει ένα σπορτίφ προφίλ. Η BMW Σειρά 1 Sedan έχει μήκος 4.456 χλστ., πλάτος 1.803 χλστ., ύψος 1.446 χλστ. και μεταξόνιο 2.670 χλστ.

Διαβάστε ακόμα: Κόντρα BMW M135i VS Honda Civic Type R

Για την κίνηση της νέας σεντάν BMW Σειρά 1 υπάρχουν τα τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo μηχανικά σύνολα βενζίνης των 1.5 λτ. ισχύος 136 ίππων και 2.0 λτ. ισχύος 192 ή 231 ίππων, συνδυασμένα με έξι ή οκτώ ταχυτήτων αυτόματα κιβώτια Steptronic. Επιδόσεις δεν αναφέρονται, εκτός από την κατανάλωση που ξεκινά από τα 5,5 λτ./100 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store