Έρχονται τα μοντέλα που θα πατάνε τις BMW M

Φαίνεται πως τελικά η BMW δεν θα περιοριστεί στις εκδόσεις M των μοντέλων της, καθώς ετοιμάζει για το μέλλον περισσότερες εκδόσεις με τα διακριτικά CS, οι οποίες βασίζονται στις M και είναι ακόμη πιο σκληροπυρηνικές.


Τουλάχιστον έτσι μεταφράζουμε εμείς την κίνηση της βαυαρικής μάρκας να προχωρήσει στην κατοχύρωση των ονομασιών M1 CS, M2 CS, M3 CS, M4 CS, M5 CS, M6 CS, M7 CS, M8 CS. Η κατοχύρωση έγινε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Βέβαια μία απλή κατοχύρωση ονομασιών δεν μπορεί να σημαίνει απαραίτητα και πως όλες οι ονομασίες θα πάρουν σάρκα και οστά και θα βρουν τη θέση τους ως μοντέλα. Πολλές φορές εξάλλου οι εταιρείες κατοχυρώνουν ονομασίες μόνο και μόνο για να μην τις πάρει κάποια άλλη μάρκα.

Δείτε επίσης: Honda Civic με 400 άλογα (+video)

Σε αυτή την περίπτωση πάντως δεν νομίζουμε πως ισχύει κάτι τέτοιο και θεωρούμε πως δείχνει την τάση αλλά και τις φιλοδοξίες της BMW, για ανάλογες εκδόσεις στο μέλλον.

Σε κάθε ενδεχόμενο πάντως, τόσο η BMW M4 όσο και η BMW M2, την οποία βλέπουμε εδώ σε ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από τον δημιουργό X-Tomi Design, θα αποκτήσουν εκδόσεις CS. Και αν κρίνουμε από την εικονιζόμενη M2 CS τότε μάλλον θα είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η BMW.

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store