Η BMW ετοιμάζει πιο ισχυρή M2 με 400 άλογα

Γερμανικά μέσα κάνουν λόγο για μία ακόμη πιο ισχυρή έκδοση της BMW M2, η οποία εκτός από τις απαραίτητες αισθητικές διαφορές θα έχει κάτω από το καπό της και αναβαθμισμένο μοτέρ με 400 άλογα.


Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων πως η BMW θα προσφέρει ακόμη πιο σκληροροπυρηνικές εκδόσεις όλων των μοντέλων της M, γερμανικά μέσα αναφέρουν πως η Μ2 θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα χρόνο από τώρα, σε έκδοση CS.

Δείτε επίσης: Μία BMW M4 για τα μάτια του μόνο…

Αυτή εκτός από πιο μειωμένο συνολικό βάρος χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, θα εφοδιάζεται με αποτελεσματικότερο αεροδυναμικό bodykit, ενώ θα έχει κάτω από το καπό της τον 3.0 λτ. διτούρμπινο βενζινοκινητήρα που συναντάμε στα M3/M4. Πρόκειται για τον κινητήρα με την κωδική ονομασία S55, που για την περίσταση θα αποδίδει 400 ίππους.

Εκτός από τις αλλαγές στην εμφάνιση και το μοτέρ, η BMW M2 CS θα έχει νέο σετάρισμα στην ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα (προαιρετικά κεραμικά), νέες ρυθμίσεις για πιο άγριο προφίλ στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT και η παραγωγή της θα είναι περιορισμένη.

Get it on Google Play Download on the App Store