Ανανεωμένη BMW Σειρά 1 με νέο εσωτερικό

Η BMW ανανεώνει τη 2η γενιά της Σειρά 1 για δεύτερη χρονικά φορά στην «καριέρα» της, δίνοντας έμφαση  στην αναβάθμιση αρκετών στοιχείων της στο εσωτερικό, αλλά και παράλληλα στην ενίσχυση της γκάμας της με νέες ειδικές εκδόσεις.

Ξεκινώντας με το εσωτερικό όπου έχουμε και τις περισσότερες αλλαγές, η Σειρά 1 έχει έναν νέο πίνακα οργάνων, αλλαγμένη κονσόλα με ποτηροθήκη στη βάση της και νέα μαύρη επένδυση στο κέντρο της, επανασχεδιασμένους αεραγωγούς και ντουλαπάκι συνοδηγού, αλλά και νέες επενδύσεις σε ταμπλό και καθίσματα.

Αναβάθμιση έχουμε και στο σύστημα πολυμέσων BMW iDrive, που πλέον έχει το νεότερο λογισμικό και interface που έχουμε δει στις πιο πρόσφατες BMW. Προαιρετικά και για τα συστήματα με το Navigation υπάρχει και μια νέα οθόνη αφής 8,8 ιντσών.

Στο αμάξωμα της ανανεωμένης BMW Σειρά 1 δεν έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, εκτός από την προσθήκη δύο νέων χρωμάτων στη γκάμα (Seaside Μπλε και Sunset Πορτοκαλί), αλλά και 5 νέα σχέδια ζαντών.

Μαζί με την ανανέωση της BMW Σειρά 1 λανσάρονται και τρεις νέες ειδικές εκδόσεις, οι Sport Line Shadow, M Sport Shadow και M140i Edition Shadow, που έχουν μαύρα κάτοπτρα φώτων, σκούρα πίσω φώτα, μαύρη γρίλια μάσκας και μαύρες απολήξεις εξάτμισης.

Στους κινητήρες, τα μοτέρ παραμένουν τα ίδια, με επιλογές βενζίνης TwinPower Turbo στα 1,5, 2,0 και 3,0 λίτρα (από 109 έως και 340 ίππους), αλλά και TwinPower Turbo πετρελαίου στα 1,5 και 2,0 λίτρα, με απόδοση από 116 έως και 224 άλογα.

Διαβάστε ακόμα: 

Πωλείται συγκλονιστική και μοναδική BMW M3 E30 Sport Evolution 

Σε ποιον θα κάνει δώρο τη M4 CS η BMW; 

Δοκιμή Νέα BMW 530i


Get it on Google Play Download on the App Store