Έρχεται η νέα BMW Σειρά 8. To supercar της BMW

Πολλά έχουμε ακούσει για την BMW και την πρόθεσή της να επαναφέρει την Σειρά 8 στην ενεργό δράση. Πλέον, οι φήμες παραχωρούν τη θέση τους στην πραγματικότητα και το 2018 θα είναι η χρονιά που η γερμανική μάρκα θα έχει έτοιμη την καινούργια BMW Σειρά 8.


Συγκεκριμένα, στο φετινό Concorso d’Eleganza Villa d’Este (στο οποίο και κατά το παρελθόν η BMW έχει παρουσιάσει και άλλα πρωτότυπα) που λαμβάνει χώρα στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, θα μας δείξει για πρώτη φορά την πρωτότυπη έκδοση της νέας Σειρά 8.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των στελεχών της BMW, η Σειρά 8 θα είναι και πάλι ένα πολυτελές σπορ κουπέ, πιστό στις αρχές που καθιέρωσαν την βαυαρική μάρκα.

Η νέα BMW Σειρά 8 (κωδική ονομασία G14/15), θα παράγεται σε δύο εκδόσεις αμαξώματος (Coupe και Cabrio), ενώ θα είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Φυσικά, όπως κάθε BMW που σέβεται τον εαυτό της έτσι και αυτή θα αποκτήσει και έκδοση Μ. Η Μ8 όπως θα ονομάζεται είναι πολύ πιθανό να έχει κάτω από το καπό της τον διτούρμπινο V8 των 4.0 λτ. με πάνω από 600 ίππους (θα τον δούμε και στη νέα M5) και δεν αποκλείεται να έχει και αυτή τετρακίνηση με δυνατότητα, αποκλειστικά μετάδοσης στον πίσω άξονα.

Μέχρι να εμφανιστεί σε πλήρη θέα ας την απολαύσουμε όσο μπορούμε σε αυτή την πρώτη επίσημη εικόνα της, η οποία μας αφήνει να δούμε λίγο τη σιλουέτα της.

Δείτε επίσης:

Πωλείται συγκλονιστική και μοναδική BMW M3 E30 Sport Evolution

Σε ποιον θα κάνει δώρο τη M4 CS η BMW;

Get it on Google Play Download on the App Store