Νέα BMW M240i M Performance σε λίγα κομμάτια

Θέλοντας να γιορτάσει το λανσάρισμα της ανανεωμένης Σειρά 2, η BMW δημιουργεί τη νέα M240i M Performance, η οποία έρχεται για να προσφέρει μια πιο δυναμική εμφάνιση σε συνδυασμό με γρήγορες επιδόσεις στο μικρομεσαίο γερμανικό κουπέ μοντέλο.

Η νέα έκδοση της BMW Σειρά 2 ξεχωρίζει αρχικά με το ειδικό λευκό εξωτερικό της χρώμα (Alpine White), το οποίο συνδυάζεται με ένα νέο bodykit και εξωτερικές λεπτομέρειες με τμήματα σε μαύρο και carbon από την σειρά αξεσουάρ M Performance της BMW.

Πιο συγκεκριμένα, στο αμάξωμα διακρίνουμε το νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, τη μαύρη γρίλια της μάσκας, τους carbon καθρέπτες-πλαϊνές ποδίες-πίσω αεροτομή και διαχύτη, αλλά και την διπλή εξάτμιση με την carbon επένδυση. Η τελική πινελιά δίνεται από τις 19 ιντσών ζάντες με διχρωμία και χαμηλοπρόφιλα ελαστικά (225/35 εμπρός-245/30 πίσω).

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, η BMW εφοδιάζει την M240i M Performance με τον 3λιτρο TwinPower Turbo κινητήρα βενζίνης των 340 ίππων, που συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό ή 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Στην περίπτωση με το αυτόματο κιβώτιο υπάρχει και τετρακίνησης, με αποτέλεσμα το 0-100 χλμ./ώρα να έρχεται σε χρόνο μόνο 4,4 δευτερολέπτων.

Η BMW θα ξεκινήσει τη διάθεση της M240i M Performance μαζί με την ανανεωμένη Σειρά 2 τον ερχόμενο Ιούλιο. Συνολικά, θα κατασκευαστούν μόνο 750 μονάδες παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμα: 

Ανανέωση για την BMW Σειρά 2 και Μ2 

Νέο BMW i3 Carbon Edition με ειδικό carbon χρώμα 

Πόσο κοστίζει η πιο ακριβή BMW στην Ελλάδα;


Get it on Google Play Download on the App Store