Πρώτη αποκάλυψη του νέου BMW i8 Roadster (+video)

Το πρώτο βίντεο του i8 Roadster έδωσε στη δημοσιότητα η BMW, το οποίο δεν θα αποτελεί απλά μια «ανοιχτή» έκδοση του μοντέλου, αφού θα έχει πολλές αισθητικές και μηχανικές αλλαγές.


Όπως διακρίνεται από το βίντεο, το BMW i8 Roadster διαθέτει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα LED και νέους προφυλακτήρες, ενώ πάνω από τα κεφάλια των επιβατών φαίνεται με μια προσεκτική ματιά η soft top αφαιρούμενη οροφή και πίσω από αυτή ένα μικρό κάθετο παράθυρο και δύο χυτές καμπύλες προεκτάσεις. Παράλληλα, οι πόρτες εξακολουθούν και ανοίγουν προς τα επάνω, ενώ κάποιες από τις αλλαγές αναμένεται να τις δούμε και στο ανανεωμένο κουπέ i8.

Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στο εσωτερικό, όπως είναι νέες επενδύσεις και τη νεότερη γενιά του συστήματος infotainment iDrive, με δυνατότητα ανέπαφων χειρισμών.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί η δύναμη του υβριδικού συστήματος του i8, που αποτελείται από 3κύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα, στους 420 ίππους, από τους 362 που αποδίδει σήμερα.

Το λανσάρισμα του i8 Roadster αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2018, ενώ η πρεμιέρα θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Διαβάστε ακόμα:

Νέα πλατφόρμα με μεταχειρισμένα BMW – ΜΙΝΙ

Δοκιμή BMW i8

Δείτε το νέο BMW i8 Roadster στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store