Αποκάλυψη της νέας BMW Concept X7 iPerformance (+video)

Η BMW αποκάλυψε σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία της νέας πρωτότυπης Χ7 iPerformance, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης την επόμενη εβδομάδα, ώστε το 2018 να μπει στην παραγωγή ως το μεγαλύτερο SUVτης εταιρείας.


Μάλιστα, η ίδια η BMW υπόσχεται ότι η νέα X7 παραγωγής θα προσφέρει εξαιρετικούς χώρους στο εσωτερικό της για 6 συνολικά επιβάτες σε 3 σειρές καθισμάτων.

Σχεδιαστικά, η πρωτότυπη X7 εξελίσσει τις γνωστές σχεδιαστικές νόρμες της BMW, σε ένα μακρύ αμάξωμα στο οποίο ξεχωρίζει ο έντονος δυναμισμός του εμπρόσθιου τμήματος, με τα λεπτά LED φώτα και τις μεγάλες εισαγωγές στις άκρες του προφυλακτήρα.

Διαβάστε ακόμα: Όλα τα νέα μοντέλα της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν και πάλι τα πολύ μοντέρνα LED φώτα, που συνδυάζονται με κάθετες χρωμιωμένες επενδύσεις. Χρώμιο χρησιμοποιείται γενικότερα στο αμάξωμα, στα πλαϊνά, στο εμπρόσθιο μέρος, το περίγραμμα των θυρών κ.λπ., για να τονιστεί ο πολυτελής χαρακτήρας του μοντέλου.

Στο εσωτερικό, εκτός της 6θέσιας διάταξης ξεχωρίζει η μεγάλη πανοραμική οροφή, με το χαρακτηριστικό «Y» σχήμα των χωρισμάτων της. Παράλληλα, υπάρχει πάνω στο ταμπλό ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων και μια δεύτερη ψηφιακή οθόνη για το σύστημα πολυμέσων στο κέντρο της κονσόλας. Ειδικά για τους καθήμενους στη δεύτερη σειρά, υπάρχουν και οθόνες για το σύστημα ψυχαγωγίας στις πλάτες των εμπρόσθιων καθισμάτων.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή BMW i3 REx (94 Ah)

Σε ό,τι αφορά στο σύστημα κίνησής της, το iPerformance στην ονομασία του πρωτότυπου σημαίνει ότι αυτό θα είναι υβριδικό, ενώ και η BMW τονίζει ότι το Concept X7 θα συνδυάσει κινητήρα βενζίνης TwinPower Turbo με ηλεκτρική τεχνολογία eDrive. Στο μοντέλο παραγωγής, αναμένεται να δούμε υβριδική έκδοση, αλλά και φυσικά, περαιτέρω επιλογές με κινητήρες εσωτερικής καύσης.


Get it on Google Play Download on the App Store