Ο κλώνος της Ferrari LaFerrari από αμερικάνικη εταιρεία!

Στις αντιγραφές αυτοκινήτων τα πρωτεία έχουν αναμφίβολα κινεζικές εταιρείες, οι οποίες κατασκευάζουν κλώνους πολλών γνωστών μοντέλων, ευρωπαϊκών κυρίως εταιρειών.

Αυτή τη φορά όμως η αντιγραφή του πιο ποθητού αυτοκινήτου στον κόσμο, της Ferrari LaFerrari προέρχεται από αμερικανική εταιρεία, την Exotic Rides (ER). Πρόκειται για το μοντέλο W70 το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 70 αντίτυπα και με τιμή εκκίνησης 250.000 δολάρια (237.170 ευρώ).

Το ER W70 μοιάζει πολύ εξωτερικά με την LaFerrari και σίγουρα όσοι τύχει να το αντικρύσουν θα το μπερδέψουν με το ιταλικό hypercar. Το εσωτερικό όμως είναι τελείως διαφορετικό και ξεχωρίζουν η μεγάλη οθόνη αφής στην κονσόλα, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και το τιμόνι με τις γωνίες.

Δείτε ακόμα: Εξαιρετικό Honda NSX προς πώληση

Η παραγωγή του ER W70 θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2017, ενώ ήδη έχουν γίνει 5 παραγγελίες. Για την κατασκευή του έχει γίνει χρήση ελαφριών υλικών, όπως αλουμίνιο και ανθρακόνημα. Επίσης, εφοδιάζεται με αερανάρτηση, για καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά.

Την κίνησή του αναλαμβάνει το 7.0 λτ. LS7 V8 μηχανικό σύνολο ισχύος 626 ίππων, συνδυασμένο με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο (τοποθετείται και στην Corvette). Παράλληλα, υπάρχει και έκδοση με διπλά turboκαι με απόδοση 900 ή 1.200 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store