Οι Γερμανοί ψηφίζουν Alfa Romeo Giulia!

Η νέα Alfa Romeo Giulia (δείτε τις τιμές της Alfa Romeo Giulia στη χώρα μας) βραβεύτηκε ως «Το Ομορφότερο Αυτοκίνητο» στον γερμανικό διαγωνισμό «Das Goldene Lenkrad» («Golden Steering Wheel»), κατακτώντας ακόμη έναν τίτλο επί γερμανικού εδάφους, μετά από αυτόν του ταχύτερου σεντάν στο Nurburgring (δείτε εδώ το ρεκόρ της Alfa Romeo στο Nurburgring).

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διοργανώνεται από τα περιοδικά «Auto Bild» και «Bild am Sonntag» και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται έπειτα από την ψήφο του αναγνωστικού κοινού αλλά και αυτή μιας επιτροπής 29 μελών. Μέλη της επιτροπής αυτής είναι μεταξύ άλλων οι παγκόσμιοι πρωταθλητές αγώνων ράλι Walter Röhrl και Sébastien Ogier, ο πρωταθλητής αγώνων DTM Mattias Ekström και ο σχεδιαστής Andrea Zagato.

Να θυμίσουμε πως η νέα Alfa Romeo Giulia είναι σχεδιασμένη από το Alfa Romeo Style Centre και είναι το μοντέλο με το οποίο θα ξεκινήσει η επίθεση της ιταλικής μάρκας, η οποία την ερχόμενη εβδομάδα θα μας αποκαλύψει τη Stelvio, το πρώτο της SUV.

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Alfa Romeo διακρίνεται στν συγκεκριμένο διαγωνισμό, καθώς στο παρελθόν έχει λάβει το βραβείο «Golden Steering Wheel» για τη διαφημιστική καμπάνια «I am Giulietta», το 2011. Το 2000 είχε διακριθεί στην κατηγορία της η Alfa Romeo 147, ως το ομορφότερο χάτσμπακ, ενώ το 1995 το βραβείο «Golden Steering Wheel» απονεμήθηκε στην Alfa Romeo GTV για την κατηγορία «Coupé».

Get it on Google Play Download on the App Store