Ο εφιάλτης της πράσινης κόλασης (+video)

Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες όσον τρέχουν με το αυτοκίνητό τους σε μία πίστα, πόσο μάλλον στο Nurburgring, είναι να συναντήσουν λάδια στο οδόστρωμα. Ευτυχώς οι πρωταγωνιστές έδειξαν σωστά αντανακλαστικά και κατάφεραν να αποφύγουν τα χειρότερα.

Το κυνηγητό στο Nurburgring ανάμεσα σε αυτοκίνητα και οδηγούς μπορεί να είναι άκρως διασκεδαστικό, ειδικά αν είναι όλοι και όλα σε παραπλήσιο επίπεδο. Φτάνει όμως μία διαρροή λαδιού ή ψυκτικού για να χαλάσει όλη την… πλάκα.

Δείτε επίσης: Honda Civic ταπεινώνει Lamborghini Aventador Superveloce (+video)

Όπως εδώ, στο συγκεκριμένο video, στο οποίο θα δούμε δύο Megane RS, δύο SEAT Leon Cupra ένα Suzuki Swift Sport και μία BMW E36 παραλίγο να γίνονται ένα…

Ευτυχώς οι οδηγοί τους επέδειξαν ιδιαίτερη ψυχραιμία και με σωστούς χειρισμούς αλλά και γρήγορα αντανακλαστικά κατάφεραν να αποφύγουν τα χειρότερα. Μόνο ο οδηγός του κίτρινου Renault Megane RS δεν στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός καθώς δεν απέφυγε την επαφή με τις μπάρες.

Παρόλα αυτά από όσα μάθαμε, το αυτοκίνητο είχε ήδη επισκευαστεί καθώς δεν είχε πάθει μεγάλη ζημιά, παρά κάποιες… γρατσουνιές όπως είπε ο ιδιοκτήτης του.

Get it on Google Play Download on the App Store