Τα τρωκτικά κάνουν πάρτι με τα Toyota

Ιδιαίτερα αγαπητά φαίνεται πως είναι στον κόσμο των τρωκτικών τα αυτοκίνητα της Toyota καθώς, η τελευταία έχει βρει τον μπελά της για τα καλά. Ο λόγος, οι επιθέσεις που δέχονται τα αυτοκίνητά της από τρωκτικά εξαιτίας των καλωδιώσεών της που φτιάχνονται από βάση σόγιας…

Όπως είναι λογικό η σόγια ελκύει τα τρωκτικά, που φημίζονται για την όσφρυσή τους, τα οποία καταβροχθίζουν τις ηλεκτρικές καλωδιώσεις των αυτοκινήτων, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Προφανώς και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων προσπάθησαν να βρουν το δίκιο τους αλλά άδικα.

Και αυτό γιατί στην Toyota δεν καλύπτουν στην εγγύηση τέτοιου είδους βλάβες και λογικό το βρίσκουμε, καθώς προφανώς δεν είναι δικό της πρόβλημα αν υπάρχουν τρωκτικά που βρίσκουν τα καλώδιά της νόστιμα. Είναι ένα πρόβλημα που οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες και όχι σε κατασκευαστικό λάθος.

Δείτε επίσης: Βελτιωμένο Toyota C-HR σκέτη πρόκληση

Οι περισσότερες περιπτώσεις με τρωκτικά που τρώνε… Toyota έχουν καταγραφεί στις Η.Π.Α. και οι ασφαλιστικές εταιρείες κάλυψαν τις ζημιές, με τους ιδιοκτήτες όμως να πληρώνουν για την απαλλαγή που όριζε το ασφαλιστικό συμβόλαιό τους.

Είδη στο Τέξας έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον της Toyota ως γενικευμένο περιστατικό και μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί τελικά από το δικαστήριο σχετικά με το αν θα πρέπει η Toyota να καλύψει τις βλάβες από τα τρωκτικά ή όχι.

Βλέπετε στη μήνυση εναντίον της Toyota γίνεται αναφορά για επιλογή οικονομίας (καλώδια με βάση τη σόγια και όχι το πετρέλαιο), ενώ από την άλλη η ιαπωνική μάρα θα ισχυριστεί πως αυτό γίνεται για οικολογικούς λόγους…

Get it on Google Play Download on the App Store