Ο Valentino Rossi τράκαρε το Audi RS6 του (+video)

Μπορεί ο Valentino Rossi να είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες και να έχει κατά καιρούς δώσει δείγματα γραφής ακόμη και στους τέσσερις τροχούς, φαίνεται όμως πως στο χιόνι δεν τα πάει καλά… αφού τράκαρε το Audi RS6 του κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, το ατύχημα οφείλεται στην αυξημένη ολισθηρότητα του δρόμου, καθώς ήταν η αιτία που ο Valentino δεν μπόρεσε να αντιδράσει παρά την τετρακίνηση του Audi RS6, το οποίο οδηγούσε.

Δείτε επίσης: Νοίκιασε Ferrari 488 και την στούκαρε Live στην κάμερα (+video)

Από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβάτες του αυτοκινήτου, το οποίο πάντως όπως φαίνεται και στις εικόνες έχει αρκετές ζημιές. Καθώς φαίνεται, το αυτοκίνητο είχε έξοδο με το πλάι και χτύπησε σε χαμηλό, σταθερό εμπόδιο (ίσως σε πεζοδρόμιο).

Εκτός από τις φθορές του στο αμάξωμά του, το Audi RS6 έχει μία σπασμένη ζάντα και ίσως να έχει και «εσωτερικές» πληγές που δεν είναι ορατές με το μάτι.

Δείτε στο video που ακολουθεί τον Valentino Rossi να οδηγεί το Audi RS6 του. Μην στεναχωριέσαι Valentino. Για εμάς είσαι ο καλύτερος και πάλι!

Get it on Google Play Download on the App Store