O Pagani πήρε την Porsche…

Χρειάστηκε να περιμένει αρκετό καιρό ο δημιουργός και ιδιοκτήτης της Pagani, ο Horacio Pagani προκειμένου να παραλάβει την Porsche 911 R αλλά όπως φαίνεται και στις πρώτες εικόνες μαζί της είναι πανευτυχής. Μάλιστα την πήρε σε λευκό χρώμα με κόκκινες ρίγες.

Όπως είναι προφανές, ο Horacio Pagani λατρεύει τα αυτοκίνητα και έχει στη συλλογή του μερικά από τα πλέον σπάνια αυτοκίνητα στον πλανήτη. Συγκεκριμένα, εκτός από δύο supercars που φέρουν το όνομά του, μία Pagani Zonda F και μία Pagani Huayra, έχει επίσης ένα Ford GT, μία Porsche Carrera GT και μία McLaren P1.

Δείτε επίσης: Ονειρική Alfa Romeo C18

Πριν περίπου δύο χρόνια πρόσθεσε σε όλα αυτά μία Porsche 918, ενώ πλέον ήρθε και η ώρα της παραλαβής της νέας του Porsche 911 R. Θυμίζουμε πως πρόκειται για την πλέον καθαρόαιμη έκδοση της Porsche 911, η οποία έχει κατασκευαστεί σε μόλις 911 μονάδες, είναι ελαφρωμένη και εφοδιάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Όσον αφορά στο μοτέρ της, αυτό είναι 4.0 λτ. αποδίδει 500 ίππους και χαρίζει στο γερμανικό μοντέλο 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δλ. και τελική ταχύτητα 323 χλμ./ώρα.

Ας ευχηθούμε λοιπόν στον Horacio καλοτάξιδο το νέο του εργαλείο!

Get it on Google Play Download on the App Store