Πως τα πήγε το Toyota C-HR στις δοκιμές πρόσκρουσης; (+video)

Το Toyota C-HR ήταν παρών στον νέο κύκλο δοκιμών πρόσκρουσης του Euro NCAP προκειμένου να δοκιμαστεί η προστασία που παρέχει σε επιβάτες μικρούς και μεγάλους και σε πεζούς.

Ένα αυτοκίνητο στο οποία θα ήθελες να βρίσκεσαι μέσα, αν έρθει η κακή ώρα, αποδείχτηκε το ολοκαίνουργιο Toyota C-HR, καθώς κατάφερε να αποσπάσει την κορυφαία διάκριση των πέντε αστεριών αλλά και βαθμολογία 95% όσον αφορά τους ενήλικες επιβάτες.

Δείτε επίσης: Ιπτάμενο αγροτικό Toyota (+video)

Η προστασία που προσφέρει στα παιδιά είναι στο 77% και στους πεζούς στο 76%. Όσον αφορά στα ηλεκτρονικά του συστήματα, εκεί βαθμολογήθηκε με 78%.

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP το Toyota C-HR παρουσίασε μία ακλόνητη καμπίνα, η οποία προστάτεψε εξαιρετικά τους εμπρός επιβάτες, ενώ ο στάνταρ εξοπλισμός του διαθέτει αρκετά συστήματα ασφάλειας, με το Pre-Collision System (αυτόνομο φρενάρισμα) να σκοράρει τη μέγιστη βαθμολογία σε όλες τις ταχύτητες (μικρή, μεσαία, μεγάλη) αποτρέποντας τη σύγκρουση σε κάθε περίπτωση.

Παράλληλα, στο νέο κύκλο δοκιμών που διεξήγαγε ο ανεξάρτητος οργανισμός Euro NCAP συμμετείχαν ακόμα τα Audi Q5Land Rover DiscoveryCitroen C3Ford Ka+ και το Fiat 500 (δείτε τα εδώ)

Δείτε στο video που ακολουθεί πως συμπεριφέρθηκε το μοντέλο της Toyota σε κάθε είδους δοκιμασία.

Get it on Google Play Download on the App Store