Ποια μάρκα φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα;

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί ποια είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα. Ποια μάρκα είναι αυτή που φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα; Σίγουρα η απάντηση είναι πολύπλοκη, πολύ περισσότερο από ότι φαίνεται. Το Consumer Reports όμως, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχει την απάντησή του στην ερώτηση «ποια μάρκα φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα».

Και η απάντηση αυτή είναι η Audi. Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που το Consumer Reports καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα, λέγοντας πως η φετινή του ανάλυση είχε και πάλι κυρίαρχη την γερμανική μάρκα, τα μοντέλα της οποίας είναι τα καλύτερα.

Δείτε επίσης: Πόσα άλογα χάνει η Giulia Quadrifoglio στο δυναμόμετρο; (+video)

Πίσω από την Audi βρέθηκε η Porsche και μετά η BMW, αποδεικνύοντας πως οι Γερμανοί ξέρουν να φτιάχνουν αυτοκίνητα, σύμφωνα πάντοτε με το Consumer Reports. Την πρώτη πένταδα έκλεισαν οι Lexus και Subaru.

Αξίζει να σημειώσουμε πως και πέρυσι είχαμε την ίδια πεντάδα, μόνο που Porsche και BMW προσπέρασαν Lexus και Subaru.

Σύμφωνα με το Consumer Reports τα αποτελέσματα αυτά βγήκαν έπειτα από τις δοκιμές που έγιναν σε καινούργια μοντέλα των εταιρειών και βασίζονται στις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν στο σύνολό τους τα αυτοκίνητα της κάθε μάρκας, λαμβάνοντας υπόψιν και μια σειρά από άλλους τομείς όπως η αξιοπιστία, η ασφάλεια, αλλά και η ικανοποίηση των κατόχων τους.

α/α   Κατάταξη μαρκών
1 Audi
2 Porsche
3 BMW
4 Lexus
5 Subaru
6 Kia
7 Mazda
8 Tesla
9 Honda
10 Buick
11 Toyota
12 Hyundai
13 Acura
14 Volvo
15 Lincoln
16 Infiniti
17 Chevrolet
18 Cadillac
19 Chrysler
20 Mercedes
21 Ford
22 Nissan
23 Volkswagen
24 MINI
25 GMC
26 Jaguar
27 Dodge
28 Land Rover
29 Mitsubishi
30 Jeep
31 Fiat

 

Get it on Google Play Download on the App Store