Honda: Το πρώτο 10τάχυτο κιβώτιο για προσθιοκίνητα

Η Honda ξεκίνησε την παραγωγή του κορυφαίου της 10τάχυτου, αυτόματου κιβωτίου, του πρώτου για προσθιοκίνητα αυτοκίνητα, στο εργοστάσιό της στην Γεωργία των Η.Π.Α. έπειτα από επένδυση συνολικού ύψους 150.000.000 δολαρίων, για να κάνει τις απαραίτητες διαφορές στο εργοστάσιο προκειμένου να φιλοξενήσει την παραγωγή του.

Τα 100.000.000 δολάρια αφορούν την επισκευή νέας γραμμής παραγωγής στο εργοστάσιο, ενώ τα 50.000.000 δολάρια αφορούν τον εξοπλισμό του εργοστασίου με νέα μηχανήματα.

Δείτε επίσης: Όταν η Honda έφτιαξε πλοήγηση 36 χρόνια πριν (+video)

Το νέο αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων είναι εξελιγμένο από το Honda R&D, το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της ιαπωνικής μάρκας και την πρώτη του εμφάνιση θα την κάνει στο ολοκαίνουργιο Odyssey.

Στο μέλλον, θα τοποθετηθεί και σε άλλα μοντέλα της Honda, τόσο επιβατικά όσο και ελαφρά επαγγελματικά.

Ο πρόεδρος της συγκεκριμένης γραμμής παραγωγής, Μασαχίκο Καγιάμα, δήλωσε πως «το νέο αυτό κιβώτιο της μάρκας μας, αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στο να κατασκευάζουμε προϊόντα με εξαιρετική απόδοση, τα οποία πρωτοπορούν. Είναι μεγάλη ευθύνη για εμάς να φτιάχνουμε αυτό το κιβώτιο και θα είμαστε προσηλωμένοι στην κατασκευή του».

Get it on Google Play Download on the App Store