O Marchionne τρολάρει την Lamborghini

Ο Sergio Marchionne πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Ferrari δεν είναι από τους ανθρώπους που κρατάνε μυστικές τις σκέψεις τους και πολλές φορές μας έχει δώσει αρκετές ειδήσεις με τα λεγόμενά του. Αυτή τη φορά μεταξύ άλλων πέταξε το καρφί του και στην Lamborghini.

Ο Marchionne προφανώς και έχει πολλά στο μυαλό του σχετικά με το μέλλον του ομίλου FCA αλλά και την Ferrari. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου πως λίγο καιρό πριν πέταξε το γάντι στον όμιλο VW, προκειμένου να διερευνήσουν πιθανότητα συνεργασίας.

Αυτή τη φορά, με νέες δηλώσεις του βάζει στο στόχαστρό του την Lamborghini λέγοντας πως «δεν έχω τίποτα με την μάρκα, αλλά προφανώς όσοι δεν μπορούν να έχουν Ferrari αγοράζουν Lamborghini».

Δείτε επίσης: Alfa Romeo Giulia “χαιρετά” BMW i8 (+video)

Ο λόγος που είπε κάτι τέτοιο ο Marchionne είναι το γεγονός πως θέλει η Ferrari να αυξήσει την παραγωγή της, καθώς ο χρόνος αναμονής για κάποιον που παραγγέλνει ένα supercar της ιταλικής μάρκας είναι πολύ μεγάλος. Και αυτό σύμφωνα με τον πρόεδρο της μάρκας «είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον πελάτη σου».

Στην Ferrari λοιπόν ήδη ψάχνουν τρόπους να αυξήσουν την παραγωγή τους και φαίνονται διατεθειμένοι να επενδύσουν μεγάλα ποσά προς αυτή την κατεύθυνση.

Get it on Google Play Download on the App Store