Ferrari LaFerrari κινδυνεύει να πεταχτεί στα σκουπίδια…

Μοιάζει απίστευτο μα είναι πέρα για πέρα αληθινό. Αυτή η LaFerrari κινδυνεύει να καταστραφεί εξαιτίας ενός… νταή ιδιοκτήτη ο οποίος πιστεύει πως οι νόμοι δεν ισχύουν για αυτόν αλλά για όλους τους άλλους.

Κάποιοι… λεφτάδες νομίζουν πως μπορούν να εξαγοράσουν τα πάντα με τα χρήματά τους, ακόμη και τους νόμους του κράτους. Το ίδιο νομίζει και ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης Ferrari LaFerrari, ο οποίος προσπάθησε να περάσει λαθραία το ιταλικό supercar στη Νότια Αφρική και μάλιστα δύο φορές.

Την πρώτη φορά ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να ξεφύγει από τις τελωνειακές αρχές, εισάγοντας το αυτοκίνητο το 2014 χωρίς να πληρώσει τους απαραίτητους φόρους… Κάτι που δεν κατάφερε και έτσι το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και παρέμεινε φυλακισμένο σε γκαράζ για τρία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Τράκαρε τη Ferrari του αλλά ήταν Toyota…

Την δεύτερη φορά ο ιδιοκτήτης της LaFerrari και αφού πήρε πίσω το αυτοκίνητό του μετά από τρία χρόνια ακινησίας, θέλησε να πάει τη LaFerrari στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό προκειμένου να το… επανεισάγει και να το περάσει χωρίς δασμούς.

Το μόνο που κατάφερε με τη δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια ήταν να απαγορευθεί στο ιταλικό hypercar κάθε μετακίνηση στην χώρα. Μάλιστα οι αρμόδιες αρχές του απέδωσαν επιστολή στην οποία αναφέρεται πως αν ο ιδιοκτήτης δεν συμμορφωθεί με την διαδικασία εισαγωγής τότε το αυτοκίνητο θα καταστραφεί!

Τώρα πως γίνεται να έχεις 1.000.000 ευρώ να πάρεις μία LaFerrari και να μην έχεις λεφτά για να πληρώσεις τους δασμούς είναι μια άλλη ιστορία… Ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως ο κακομαθημένος ιδιοκτήτης της θα συμμορφωθεί και δεν θα πεταχτεί στα σκουπίδια η LaFerrari.

Get it on Google Play Download on the App Store