Το τουμπανιασμένο Nissan GT-R της αστυνομίας (+video)

Οι καταδιώξεις είναι σύνηθες φαινόμενο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και φαίνεται πως η αστυνομία στην Β. Αμερική κατάλαβε πως με τον στόλο που διαθέτει δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα σε κάθε περίπτωση. Έτσι η Nissan παρουσίασε αυτό το GT-R, έτοιμο για καταδιώξεις.


Κάπως έτσι δημιουργήθηκε ο «Copzilla» από το προσωνύμιο Godzilla και το Cop (αστυνόμος). Πρόκειται για ένα πραγματικά τρομακτικό, αστυνομικό αυτοκίνητο από το οποίο μάλλον κανείς δεν θα προσπαθήσει να ξεφύγει εκτός αν είναι αφελής.

Φυσικά έχει φάρο στην οροφή, σειρήνα, αλλά και μία σειρά από μετατροπές που θυμίζουν περισσότερο Need for Speed Underground παρά αστυνομικό όχημα, καθώς συναντάμε σπόιλερ, τεράστια ρυθμιζόμενη αεροτομή πίσω, νέες ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και αλλαγμένους εξωτερικούς καθρέφτες.

Δείτε επίσης: Νέο επετειακό Nissan 370Z Heritage Edition (+video)

Κάτω από το καπό του το μοτέρ παρόλα αυτά παραμένει εργοστασιακό. Έτσι ο 3.8 V6 biturbo αποδίδει 565 ίππους και 635 Nm ροπής. Η ανάρτησή του από την άλλη έχει αλλαχτεί και είναι ρυθμισμένη από την Nismo.

Το Nissan GT-R Police Pursuit όπως είναι η κανονική του ονομασία, θα κάνει την πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης στις 14 Απριλίου και μπορείτε να το θαυμάσετε στο παρακάτω video.

Get it on Google Play Download on the App Store