Ανάκληση 7.437 αυτοκινήτων της Toyota στην Ελλάδα

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, η Toyota Ελλάς σε συνεργασία με το τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα προληπτικού ελέγχουν αυτοκινήτων της Toyota στα μοντέλα Corolla και Auris.

Η ανάκληση αυτή αφορά σε 7.437 αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί από τον Ιανουάριο του 2010 έως και το Νοέμβριο του 2012 και τα οποία έχουν εξοπλιστεί με πυροκροτητές αερόσακου συνοδηγού της εταιρείας Takata, που ενδέχεται να παρουσιάσουν ελαττωματική συμπεριφορά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και να οδηγήσουν ακόμη και σε τραυματισμό.

Διαβάστε ακόμα: Toyota με εκπτώσεις έως 1.500 ευρώ για τον Απρίλιο

Όπως αναφέρεται από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής ώστε να προσέλθουν σε κάποιο μέλος του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota στην Ελλάδα, για να γίνει ο σχετικός έλεγχος/αντικατάσταση του αερόσακου συνοδηγού χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Toyota Ελλάς στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09:00 έως 17:00).

Get it on Google Play Download on the App Store