Επαγγελματίας δοκιμαστής κατέστρεψε supercar

Ατυχήματα συμβαίνουν και στους καλύτερους οδηγούς. Αυτή είναι η αλήθεια! Αλλιώς δεν θα είχαμε κανένα ατύχημα στους αγώνες αυτοκινήτου. Όταν όμως μιλάμε για επαγγελματία δοκιμαστή supercar και δει Koenigsegg, τότε καταλαβαίνετε πως έχουμε θέμα.

Και για να μην γραφτούν διάφορα για το συγκεκριμένο ατύχημα, η σουηδική μάρκα πρόλαβε και ενημέρωσε το κοινό με σχετικό δελτίο τύπου, στο οποίο αναφέρει πως η εικονιζόμενη Agera RS, που βλέπουμε εδώ βαριά πληγωμένη, είχε μια έξοδο κατά την διάρκεια δοκιμών στην πίστα της NEVS στο Τρολχάταν.

Ο λόγος σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία ήταν η ολισθηρότητα του οδοστρώματος. Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός της Koenigsegg Agera RS μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά στο σουηδικό υπεραυτοκίνητο, έχει υποστεί αρκετές ζημιές, οι οποίες παρόλα αυτά σύμφωνα με την ίδια τη μάρκα είναι επιφανειακές καθώς δεν έχει πειραχτεί το σασί και τα μηχανικά μέρη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου θα πάρουν παράταση. Ελπίζουμε τουλάχιστον να βγήκαν κάποια σημαντικά συμπεράσματα από το ατυχές αυτό συμβάν. 

Δείτε επίσης:

Αγόρασε Subaru Impreza WRX STi και το διέλυσε (+video)

Πρώην πρωταθλητής διέλυσε την BMW M5 του Moto GP λίγο πριν τον αγώνα

Σήκωσαν στα χέρια Mercedes και έσωσαν παιδάκι (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store