Απίστευτο: Πήγε φυλακή γιατί αγαπούσε τις BMW 2002

Η ιστορία που θα διαβάσετε πιο κάτω είναι πέρα για πέρα αληθινή και δεν εμπεριέχει σε καμία περίπτωση στοιχεία υπερβολής. Πρωταγωνιστής της, ένας άνδρας από το Κολοράντο των Η.Π.Α. ο οποίος ήταν εθισμένος όχι σε ναρκωτικά, αλκοόλ ή τζόγο αλλά στις BMW και κυρίως στις 2002!


Μάλιστα είχε στην κατοχή του συνολικά 50 αυτοκίνητα, κυρίως BMW 2002 και προκειμένου να τα αποκτήσει αλλά και να τα συντηρήσει υπεξαίρεσε από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν, 400.000 δολάρια.

Φυσικά κάποια στιγμή το αφεντικό του κατάλαβε τι γινότανε και έτσι τον απέλυσε και τον μήνυσε. Μέχρι να γίνει το δικαστήριο προσποιούταν πως πήγαινε στην δουλειά, προκειμένου να μην καταλάβει κάτι η γυναίκα του. Όμως αυτή υποψιάστηκε κάτι, έμαθε την αλήθεια και τον χώρισε, παίρνοντας μαζί της το ένα τους παιδί (ήταν έγκυος στο δεύτερο).

Ο ίδιος είχε πει στην γυναίκα του πως είχε οκτώ BMW 2002 αλλά όπως αποδείχτηκε είχε πολλές παραπάνω, διασκορπισμένες σε συνεργεία και χώρους στάθμευσης.

Αρχικά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 ετών, λόγω της υπεξαίρεσης των χρημάτων από την εταιρεία που δούλευε (καθώς ποτέ δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τις… μαύρες τρύπες που προέκυπταν στα λογιστικά βιβλία), όμως  πέρασε 26 μήνες στη φυλακή και αφέθηκε ελεύθερος λόγω της εξαιρετικής διαγωγής που επέδειξε.

Πλέον, ο εθισμένος στις BMW πρωταγωνιστής μας (μπορείτε να διαβάσετε εδώ τα πάντα για αυτόν) χρωστά περίπου 1.000.000 δολάρια και δηλώνει αποφασισμένος να κάνει ότι μπορεί για να καλύψει το χρέος του αλλά και να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Όσο για το πως επιλέγει να μετακινείται πλέον έχοντας μετανοήσει; Έχει μία BMW, αλλά όχι 2002 αλλά Σειρά 5 Touring E39. Τελικά ίσως δεν έχει μετανοήσει και τόσο…

Δείτε επίσης:

Αυτή η BMW M3 GT2 S Hurricane βγήκε από τα όνειρά μας! (+video)

Συλλεκτική BMW Z8 Alpina του 2003 με 23.800 χιλιόμετρα

Γερμανικός εμφύλιος: BMW M2 vs Audi TTS (+video)

 

Get it on Google Play Download on the App Store