Ο απίστευτος πίνακας οργάνων της BMW Σειρά 8 Concept (+video)

Η BMW έχει καθυστερήσει αρκετά να υιοθετήσει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, κάτι που οι ανταγωνιστές της έχουν κάνει καιρό τώρα. Παρόλα αυτά, ήδη έχουμε ψηφιακούς πίνακες οργάνων πλέον στην 5άρα και στην 7άρα, ενώ το μέλλον μοιάζει συγκλονιστικό αν κρίνουμε τουλάχιστον από αυτό που μας δείχνει το videoπου θα δούμε πιο κάτω και στο οποίο φαίνεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων της BMW Σειρά 8 Concept.

Πρόκειται για τον πιο ρηξικέλευθο πίνακα οργάνων που έχουμε δει και σίγουρα απέχει πολύ από ότι μας έχει δείξει η βαυαρική μάρκα μέχρι σήμερα. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για τον πίνακα οργάνων ενός πρωτότυπου αυτοκινήτου και επομένως και ο πίνακας μπορεί να μην μεταφερθεί αυτούσιος στην παραγωγή.

Σε αυτό το σύντομο video στην αρχή θα δούμε μερικές από τις λειτουργίες του πίνακα οργάνων, ο οποίος μας δείχνει ακριβώς τον δρόμο, μας προειδοποιεί για επικίνδυνες στροφές, ενώ προτείνει ακόμη και ιδανική γραμμή οδήγησης, μεταξύ πολλών άλλων όπως σημεία φωτογράφισης και ξεκούρασης.

Στη συνέχεια του video έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον διευθυντή σχεδίασης της BMW Adrian Van Hooydonk να μας εξηγεί το σχεδιασμό του αμαξώματος του πρωτότυπου, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ και να διαβάσετε περισσότερα για αυτό.

Δείτε ακόμη:

Η τέλεια BMW 850 CSi και η συγκινητική ιστορία της (+video)

Διέλυσε την BMW 318is Ε30 και την κατηγόρησε… (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store