Σήμερα ξεκινούν οι εορτασμοί για τα 107α γενέθλια της Alfa Romeo

Η Alfa Romeo είναι από τις πιο ιστορικές μάρκες αυτοκινήτου και το ερχόμενο Σάββατο στις 24 Ιουνίου θα γιορτάσει όπως της αρμόζει τα 107α γενέθλιά της. Δείτε τι ετοιμάζουν οι Ιταλοί από το μουσείο μέχρι την πίστα, αλλά και τα αυτοκίνητα από το τιμημένο παρελθόν της που θα είναι παρών.

Το Σάββατο λοιπόν συμπληρώνονται τα 107 χρόνια από την γένεση της Alfa Romeo και όπως είναι λογικό η ιταλική μάρκα αναμένεται να το γιορτάσει δεόντως. Έχει ετοιμάσει λοιπόν μία σειρά από εκδηλώσεις οι οποίες θα λάβουν χώρα τόσο στο μουσείο της στο Μιλάνο, όσο και σε αυτοκινητοδρόμια, από τα οποία θα παρελάσουν κλασικά αλλά και σύγχρονα δημιουργήματά της.

Τα… προεόρτια θα αρχίσουν από σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου, με την εμφάνιση της πρώτης Alfa 4C στη Μόντενα, ενώ το Σαββατοκύριακο οι εορτασμοί θα μεταφερθούν στο ιστορικό μουσείο της μάρκας στο Αρέζε του Μιλάνο.

Η κορύφωση των εορτασμών για τα 107 χρόνια της μάρκας θα γίνει στην πίστα Vallelunga όπου το ιταλικό club φίλων της Alfa Romeo θα φέρει ιστορικά μοντέλα να συμμετάσχουν σε έναν «φιλικό» αγώνα.

Όσοι βρεθείτε στο Μιλάνο λοιπόν μπορείτε να πάτε και μια βόλτα από το μουσείο της μάρκας (γιατί εντάξει σίγουρα είναι πιο δύσκολο να πάτε στην πίστα) και να πάρετε μια γεύση από την ιστορία της Alfa Romeo.

Διαβάστε ακόμη:

Η Alfa Romeo ετοιμάζει και άλλα SUV

Λαμπάδιασε Audi A7 στις δοκιμές εξέλιξης

Όταν σκάει το club BMW στον γάμο σου… (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store