Νέα υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων StarRent Mercedes & smart

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Mercedes δημιουργεί μια νέα υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων, που δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε θελήσει να οδηγήσει ένα από τα μοντέλα της Mercedes και της smart για μία ή και περισσότερες ημέρες.


Μπαίνοντας λοιπόν στο www.starrent.gr, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει όλα τα προς ενοικίαση αυτοκίνητα της Mercedes και της smart, να τα «κλείσει» τις ημερομηνίες που επιθυμεί και να δει άμεσα πόσο θα του στοιχίσει η ενοικίαση του κάθε αυτοκινήτου για το διάστημα που το θέλει.

Πολύ σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι προσφέρεται προς ενοικίαση ολόκληρη η γκάμα των μοντέλων της Mercedes και της smart, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ακόμη και οι κορυφαίες εκδόσεις AMG των Mercedes ή Brabus των smart.

Σε ό,τι αφορά στις τιμές, ενδεικτικά για μια ημέρα ενοικίασης το κόστος για το smart fortwo ξεκινά από τα 68 ευρώ, για την Mercedes A-Class diesel από τα 89 ευρώ, τη Mercedes CLA βενζίνη ή diesel από τα 105 ευρώ και για την Mercedes C-Class βενζίνη ή diesel από τα 155 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: 

Δοκιμή Mercedes CLA 180 d 7G-DCT 

Στην Ελλάδα οι εκρηκτικές Mercedes-AMG GLC 63 & 63 S 

Οι τιμές στην Ελλάδα της νέας Mercedes E-Class Cabrio

 

Get it on Google Play Download on the App Store