Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν τα φετινά Ford Chairman’s Award

Η Αθήνα επιλέχθηκε από τη Ford για τα φετινά Chairman’s Award 2016 κατά τη διάρκεια των οποίων περισσότεροι από 180 Έμποροι της εταιρείας με τις συντρόφους τους, προερχόμενοι από 27 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, βρέθηκαν στη χώρα μας για να περάσουν 5 υπέροχες ημέρες χαλάρωσης και διασκέδασης, στο πλαίσιο της επιβράβευσής τους για τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια του 2016.


 

Το Chairman’s Award είναι ένας «θεσμός» που κάθε χρόνο αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους συνεργάτες της Ford, τόσο για την εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες τους, η οποία αξιολογείται από τα σχόλια των ίδιων των πελατών, όσο και για τις επιδόσεις τους αναφορικά με τις πωλήσεις οχημάτων και ανταλλακτικών.                         

Το 2017 επιλέχθηκε η Αθήνα ως η οικοδέσποινα πόλη για έναν τόσο σημαντικό θεσμό. Οι Έμποροι της Ford είχαν την ευκαιρία να δουν τόσο την ιστορική, όσο και την τουριστική πλευρά της, να επισκεφθούν την Ακρόπολη, να περπατήσουν στα γραφικά στενά της Πλάκας και στο Μοναστηράκι, να περιηγηθούν και να δειπνήσουν στο Μουσείο Βορρέ. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία κρουαζιέρα στην Αίγινα, αλλά και να εξερευνήσουν την Αρχαία Κόρινθο.                                 

Τη φετινή εκδήλωση του Chairman’s Award φιλοξένησε το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι. Η Ford Ευρώπης χρησιμοποίησε ολόκληρο το ξενοδοχείο για 5 ημέρες διαμορφώνοντας κατάλληλα τους χώρους του, ενώ πάνω από 100 αυτοκίνητα Ford είχαν «επιστρατευτεί» για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Μεταξύ των αυτοκινήτων που βρέθηκαν στην Αθήνα ήταν τα πρώτα νέα Ford Fiesta που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής της Κολωνίας, καθώς και δεκάδες Ford Mustang, Ford Focus RS, Ford Focus ST, Ford Kuga και Ford Edge, προσφέροντας τη δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης προς τον επιβλητικό ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Εκτός από την επίσκεψη στην Αθήνα, οι φετινοί νικητές του θεσμού είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις. Παράλληλα, αρκετά ήταν και τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ford, που τίμησαν με την παρουσία τους το θεσμό όπως οι Steven Armstrong, Roelant de WaardJon Williams, Matt VanDyke, John Cooper και ο Jacques Brent.

Τα στελέχη της Ford μίλησαν στους βραβευμένους Εμπόρους για τους στόχους που επετεύχθησαν την προηγούμενη χρονιά. Μεταξύ άλλων δήλωσαν πόσο ενθουσιασμένοι είναι για το νέο Ford Fiesta, για την ηγετική θέση που κατέχει η Ford στις παγκόσμιες πωλήσεις, για την συνεχή ανάγκη για προσαρμογή στις απαιτήσεις των καιρών, και φυσικά για τις υπέροχες εμπειρίες που απέκτησαν κατά την παραμονή τους στη χώρα μας.

Διάφορα νέα:

Οδηγούμε στην Ελλάδα το νέο Ford Fiesta 

Μια Ford Mustang με 705 άλογα και επιδόσεις supercar 

Από 12.990 ευρώ το νέο Ford Fiesta


 

Get it on Google Play Download on the App Store