Κατεστραμμένο Honda Civic Type R σε δημοπρασία

Βλέποντας αυτό το Honda Civic Type R πραγματικά σε πιάνει η ψυχή σου καθώς το χτύπημα που έφαγε στο εμπρός μέρος ήταν τόσο δυνατό που πραγματικά είναι σχεδόν αδύνατο να το αναγνωρίσεις. Παρόλα αυτά, το υπόλοιπο αμάξωμα είναι σε καλή κατάσταση και πλέον βγαίνει σε δημοπρασία ηλεκτρονικά.

Διαβάστε ακόμη: Πωλείται το πρώτο Nissan 350Z με 278 χιλιόμετρα!

Αυτή πραγματοποιείται από το siteηλεκτρονικών δημοπρασιών, τρακαρισμένων αυτοκινήτων Insurance Auto Auctions και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Όπως αναφέρεται και στο site στο οποίο εκτίθεται το κατεστραμμένο Honda Civic Type R, προφανώς το μοτέρ δεν λειτουργεί, ενώ και ο πίνακας οργάνων είναι νεκρός και δεν μπορούμε να δούμε τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει.

Από την άλλη, το υπόλοιπο αμάξωμα, δεν έχει ιδιαίτερη ζημιά, το εσωτερικό μοιάζει άθικτο, αν εξαιρέσεις τους αερόσακους του οδηγού που άνοιξαν και τα σπασμένα κρύσταλλα, ζάντες και φρένα είναι μια χαρά, ενώ το πίσω μέρος είναι άθικτο.

Δείτε επίσης: Κυνηγητό με Renault Megane RS και BMW M2 τελείωσε άδοξα… (+video)

Μάλιστα ο οδηγός του συγκεκριμένου Honda Civic Type R είναι μια χαρά και σίγουρα θα σκέφτεται πως μπορεί να κατέστρεψε το αυτοκίνητό του, αλλά τουλάχιστον έφυγε από τέτοια σύγκρουση αγρατσούνιστος…

Get it on Google Play Download on the App Store