Το εξωφρενικό Audi R8 LMS GT4 μπορεί να γίνει δικό σου…

Εντάξει, δικό σου δεν μπορεί να γίνει, ούτε δικό μου… καθώς κοστίζει 200.000 ευρώ! Παρόλα αυτά, μπορεί όποιος θέλει να το αγοράσει, αφού πλέον το αγωνιστικό τμήμα της Audi, το Audi Sport του έβαλε πωλητήριο και κάνει κάλεσμα σε όσους πιστούς να το αποκτήσουν.

Δείτε ακόμη: Τα Opel θα γίνουν πιο… γαλλικά

Η παραπάνω τιμή είναι χωρίς τους φόρους, οπότε υπολογίστε περίπου 50.000 ευρώ παραπάνω, με το αγωνιστικό μοντέλο να είναι διαθέσιμο για παραγγελία σε Ευρώπη, Β. Αμερική, Αυστραλία και Ασία.

Σύμφωνα με την Audi το R8 LMS GT4 είναι το ιδανικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για όποιον αρχάριο θέλει να ασχοληθεί με το σπορ. Οι αλλαγές του το καθιστούν κορυφαίο αεροδυναμικά, ενώ το μοτέρ του, που είναι  5.2 λτ. V10, αποδίδει 495 ίππους και 550 Nm ροπής. Η μετάδοση της ισχύος θα γίνεται στους πίσω τροχούς και όχι και στους τέσσερις (λόγω κανονισμών), ενώ θα εξοπλίζεται με αυτόματο κιβώτιο, 7 σχέσεων, διπλού συμπλέκτη.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται αυτό το Renault Clio V6 R.S. Θα το αγόραζες;

Για τα 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται λιγότερο από 4,0 δλ. ενώ έχει τελική ταχύτητα πάνω από 250 χλμ./ώρα, αν και τα νούμερα αυτά εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου, το οποίο χωρίς υγρά ζυγίζει 1.460 κιλά.

Get it on Google Play Download on the App Store