Ζωντανές οι ελπίδες για νέο Honda S2000

Το Honda S2000 ήταν ένα από τα αυτοκίνητα της ιαπωνικής μάρκας που κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στην παγκόσμια αυτοκίνηση και όπως είναι λογικό απέκτησε πολλούς οπαδούς.

Δείτε ακόμη: Σπάνιο αγωνιστικό Mazda RX-7 χωρίς αγώνα ξεπερνά τις 200.000€

Από το 2009 όμως, οπότε και σταμάτησε η παραγωγή του μέχρι και σήμερα η φημολογία γύρω από τον διάδοχό του δεν έχει σταματήσει ποτέ. Για αυτό το λόγο, ο γενικός διευθυντής της Honda προέβη σε δηλώσεις κατά την διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου του Τόκιο.

Ο κύριος Takahiro Hachigo είπε λοιπόν πως «γνωρίζουμε ότι υπάρχει κόσμος που περιμένει από την Honda να δημιουργήσει ένα σπορ roadster. Εξάλλου είναι και στην ιδιοσυγκρασία της μάρκας να φτιάχνει σπορ κατασκευές. Παρόλα αυτά πλέον δεν μπορούμε να βγάλουμε ένα αυτοκίνητο αν δεν εξασφαλίσουμε πως έχει εμπορική επιτυχία. Υπάρχουν τμήματα που εργάζονται πάνω σε αυτό και θα αποφανθούν αν η αγορά είναι ώριμη για κάτι τέτοιο.».

Διαβάστε επίσης: Yamaha με καρότσα… (+video)

Στην παραπάνω εικόνα, η οποία είναι ψηφιακά επεξεργασμένη και προέρχεται από το βρετανικό «Autocar», βλέπουμε πως θα μπορούσε να μοιάζει το μελλοντικό Honda S2000.

Πηγή: autocar.co.uk

Get it on Google Play Download on the App Store