Η Skoda ετοιμάζει 4θυρο κουπέ SUV

Η Skoda θα οδηγήσει στην παραγωγή μία κουπέ έκδοση του Kodiaq η οποία θα φέρει στην ονομασία της τα γράμματα GT και θα έχει στο στόχαστρό της ένα πιο νεανικό και δυναμικό κοινό. Όσον αφορά στην εμφάνισή του ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi έχει την απάντηση και μας την δίνει μέσω της ψηφιακά επεξεργασμένης εικόνας που βλέπουμε πιο πάνω.

Δείτε ακόμη: Χαράτσι για όσους πάρουν πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας

Σε αυτήν ξεχωρίζει το σχήμα του αυτοκινήτου από τις μεσαίες κολόνες και πίσω, εκεί όπου παρατηρούμε και την έντονη κλίση της οροφής. Στοιχείο που δικαιολογεί και τον χαρακτηρισμό τετράθυρο κουπέ.

Αν και ακόμη είναι νωρίς για να πούμε με σιγουριά στοιχεία για το Skoda Kodiaq GT, όπως θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα, το σίγουρο είναι πως θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Kodiaq και προφανώς θα έχει και τα ίδια μηχανικά σύνολα κάτω από το καπό του.

Διαβάστε επίσης: Κάναμε 100 χιλιόμετρα με LPG και πληρώσαμε 5 ευρώ!

Αυτό που πάντως είναι ακόμη ανοικτό, είναι το που θα δραστηριοποιηθεί εμπορικά το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς φήμες λένε πως η εμπορική του διάθεση θα ξεκινήσει από την αγορά της Κίνας, χωρίς βλέψεις για Ευρώπη, με άλλες πηγές όμως να υποστηρίζουν πως το αυτοκίνητο θα έρθει και στην ευρωπαϊκή αγορά. Όσον αφορά στο πότε θα είναι έτοιμο, το πιθανότερο είναι να το δούμε στα τέλη του 2018 με αρχές του 2019.

Get it on Google Play Download on the App Store