Ασταμάτητο Lada Niva Monster (video)

Σίγουρα όλοι λίγο πολύ ξέρουμε το Lada Niva για τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητές του. Για κάποιον όμως αυτές δεν ήταν αρκετές και το μετέτρεψε σε ένα τετράτροχο τέρας (Monster), το οποίο είναι κυριολεκτικά ασταμάτητο.

Δείτε ακόμη: Toyota AE86 αποδεικνύει πως η ηλεκτροκίνηση έχει πλάκα! (+video)

Το Lada Niva Monster ανήκει σε έναν Ρώσο, φίλο του μοντέλου της Lada, ο οποίος αποφάσισε να το μεταμορφώσει σε ένα ακραίο εκτός δρόμου όχημα το οποίο ο ίδιος ονομάζει Red Stone. Μία ονομασία που αναγράφεται και στο εμπρός μέρος του καπό του αυτοκινήτου.

Φυσικά οι αλλαγές που έκανε στο Lada Niva είναι τεράστιες, καθώς δύσκολα διακρίνεις πως πρόκειται για το διάσημο εκτός δρόμου μοντέλο της ρώσικης μάρκας. Συγκεκριμένα εκτός από την εμφάνιση, η οποία θυσιάστηκε για να χωρέσουν οι θηριώδεις τροχοί 46 ιντσών, έχει αλλαχτεί η τετρακίνηση, τα μετατρόχια και το μεταξόνιο είναι αυξημένα και πλέον το αυτοκίνητο πληροί τις προδιαγραφές της ρώσικης, αγωνιστικής ομοσπονδίας για την κατηγορία ΤR-3.

Διαβάστε επίσης: Ο άνθρωπος που έχει πάρει δώρο από την BMW πέντε M

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο κινητήρας και το κιβώτιο δεν έχουν αλλαχτεί και πως σύμφωνα με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, η μετατροπή του αυτοκινήτου διήρκησε 30 μήνες.

Get it on Google Play Download on the App Store