Ανάκληση Mitsubishi για ASX

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσηµος εισαγωγέας και διανοµέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων Mitsubishi ASX µε κωδικό µοντέλου GA0W. 

Διαβάστε ακόμα: Οδηγούμε το Mitsubishi ASX MY2018 (+τιμές, εξοπλισμοί, κινητήρες)

Η ανάκληση αφορά σε 2158 Mitsubishi ASX, µε ηµεροµηνία κατασκευής από 14 Μαΐου 2010 έως 27 Αυγούστου 2014. Η Mitsubishi Motors εντόπισε ότι σε συγκεκριµένο αριθµό οχηµάτων ενδέχεται το αµορτισέρ της πόρτας αποσκευών να παρουσιάσει διαρροή αερίου, µε αποτέλεσµα το αναπάντεχο κλείσιµό της, µιας και δεν θα µπορεί πλέον το αµορτισέρ να συγκρατήσει το βάρος της πίσω πόρτας. Επίσης, ενδέχεται να διαβρωθεί το µοτέρ των εµπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων από εισροή υδάτων, που σε ακραία περίπτωση ενδέχεται να επηρεάσει την λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων.

Μέχρι στιγµής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος που να σχετίζεται µε τα συγκεκριµένα θέµατα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτηµένα συνεργεία Mitsubishi για να πραγµατοποιηθούν έλεγχοι για το εάν απαιτείται αντικατάσταση των επηρεαζόµενων ανταλλακτικών σύµφωνα µε τον κατασκευαστή, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Mitsubishi ASX ντίζελ 1.6 Di-D 4×4

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 2103483300 και 795 µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store