Πενηντάχρονη πήγε να καεί ζωντανή στο Smart για απίστευτο λόγο (+video)

Και όμως έγινε και αυτό. Γυναίκα οδηγός ενός Smart του 2005 παραλίγο να καεί ζωντανή μέσα στο ίδιο της το αυτοκίνητο, όταν μπέρδεψε τις… τρύπες του αυτοκινήτου της και έβαλε βενζίνη στην εισαγωγή αέρα. Το αποτέλεσμα ήταν με την εκκίνηση του μοτέρ να ξεσπάσει φωτιά.

Δείτε ακόμη: Έβαλε coca-cola αντί βενζίνη σε BMW 325i (+video)

Σύμφωνα με την «The Telegraph», η ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι η πενηντάχρονη Julie Nicklin, η οποία ζει στο Λάνκαστερ της Αγγλίας. Όλα έγιναν όταν η ίδια έβαλε βενζίνη στο αυτοκίνητό της αλλά σε λάθος… τρύπα.

Και αν αναρωτιέστε πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, τότε να σας πούμε πως το Smart πρώτης γενιάς έχει δύο ίδια κυκλικά πλαστικά στα πίσω φτερά. Ένα δεξιά και ένα αριστερά. Το ένα είναι το καπάκι του ρεζερβουάρ καυσίμου και το άλλο εισαγωγή αέρα.

Η κυρία λοιπόν μπερδεύτηκε, δεν κατάλαβε ποτέ πως είναι η εισαγωγή αέρα, έβγαλε το καπάκι και άρχισε να βάζει βενζίνη (ως γνωστών στην Αγγλία δεν υπάρχουν πωλητές στα βενζινάδικα και ο κάθε ένας βάζει μόνος του βενζίνη στο αυτοκίνητο).

Διαβάστε επίσης: Πετσοκόβοντας μία Mercedes G-Class για να γίνει cabrio… (+video)

Αυτό λοιπόν είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει τεράστια πυρκαγιά, αμέσως μετά την εκκίνηση του κινητήρα του Smart. Την ίδια την διέσωσε ένας εργάτης που βρισκόταν στο σημείο, ο οποίος είχε ελαφρά εγκαύματα στα χέρια και στον λαιμό…

Get it on Google Play Download on the App Store