Στα Μέγαρα για το νέο Honda Civic Type R

Αυτές τις ώρες βρισκόμαστε στην πίστα των Μεγάρων γεμάτοι αδρεναλίνη και οδηγούμε το νέο, κορυφαίο μικρομεσαίο χάτσμπακ της Honda, το Civic Type R

Βασισμένο σε εντελώς νέο πλαίσιο, το Civic Type R εξελίχθηκε παράλληλα με το νέο, Civic hatchback, με αμοιβαία οφέλη για τη δυναμική συμπεριφορά και την πολιτισμένη λειτουργία και των δύο εκδόσεων. Συνεχίζει την κληρονομιά της οικογένειας μοντέλων hatchback υψηλών επιδόσεων της Honda, συνδυάζοντας τη γνήσια δυναμική της εμπρόσθιας κίνησης (FWD) με εντυπωσιακή σχεδίαση και μελετημένη αεροδυναμική.

Διαβάστε ακόμη: Επιτρέπεται να «παίζεις» τα φώτα; Τι λέει ο ΚΟΚ; 

Η μέγιστη ισχύς από τον βελτιστοποιημένο και πιο πολιτισμένο κινητήρα 2.0 λτ. VTEC TURBO είναι 320 ίπποι στις 6.500 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή 400 Nm από 2.500 σ.α.λ. έως τις 4.500 σ.α.λ. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 5,7 δεύτερα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 272 χλμ./ώρα, που σημαίνει ότι είναι το πιο γρήγορο, και με την καλύτερη επιτάχυνση μοντέλο στην κατηγορία του. Επίσης, είναι το ταχύτερο Type R που έχει περάσει ποτέ από το Nürburgring Nordschleife με χρόνο γύρου 7:43.8.

Το νέο Civic Type R προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Την Civic Type R στην τιμή των 49.740 ευρώ και την πιο πλούσια Civic Type R GT στην τιμή των 53.650 ευρώ. Η πιο ακριβή (GT) διαθέτει επιπλέον της έκδοσης Type R σύστημα πληροφόρησης τυφλού σημείου, διζωνικό κλιματισμό, εσωτερικό καθρέφτη με αυτόματη σκίαση, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός, ηλεκτρικά αναδιπλούμενος εξωτερικούς καθρέφτες, φως στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, πλοήγηση και μπροστινά φώτα ομίχλης LED.

Μείνετε συντονισμένοι για τις οδηγικές μας εντυπώσεις και αναλυτικές πληροφορίες για το νέο Civic Type R.

Διαβάστε ακόμη: Πώς να δεις αν έχεις μοτέρ με ιμάντα ή καδένα χρονισμού (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store