Hyundai: Δεν ασχολούμαστε με το ρεκόρ στο Nurburgring

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες που μπαίνουν στην διάσημη γερμανική πίστα Nurburgring αυξάνονται. Η περασμένη χρονιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση, με Alfa Romeo, Honda και Porsche να κάνουν τα ρεκόρ τους, τα οποία φυσικά αναμένουμε να σπάσουν ή να επιχειρήσουν να σπάσουν κάποιες άλλες μάρκες το 2018.

Δείτε ακόμη: Το νέο Renault Megane R.S. στο 0-230+ χλμ./ώρα (+video)

Παρόλα αυτά δεν φαίνεται πως συμμερίζονται όλες οι εταιρείες αυτοκινήτου αυτή την λογική ή τακτική αν θέλετε και μία από αυτές είναι και η Hyundai. Η κορεάτικη μάρκα, παρά το γεγονός πως χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη πίστα για να εξελίξει μοντέλα της, με τελευταίο παράδειγμα το Veloster N (ενώ και το i30 N το οποίο βλέπουμε στην πιο πάνω εικόνα έχει επισκεφτεί την συγκεκριμένη πίστα), δεν φαίνεται διατεθειμένη να κυνηγήσει κάποιο ρεκόρ.

Διαβάστε επίσης: Τα μεγαλύτερα φρένα κατασκευάζονται σε εκτυπωτή!

Αυτό αποκάλυψε με γλαφυρό τρόπο στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ ο διευθυντής του τμήματος επιδόσεων “N”, Albert Briermann λέγοντας πως «δεν χρειάζεται να δαπανήσουμε χρόνο και χρήμα και ανθρώπινο δυναμικό, για να πετύχουμε ένα ρεκόρ στο Nurburgring». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως «με το τμήμα N η Hyundai θέλει να αποδείξει πως μπορεί να φτιάξει οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων».

Get it on Google Play Download on the App Store