Video: Το εσωτερικό της BMW Σειρά 4 Coupe

Η BMW προσφάτως ανανέωσε την BMW Σειρά 4 και φυσικά η ανανέωση αυτή έφερε και μερικές αλλαγές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Στο video που ετοιμάσαμε μπορείτε να το δείτε σε κάθε του λεπτομέρεια και φυσικά να δείτε τον νέο, ψηφιακό πίνακα οργάνων σε λειτουργία.


Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα υποψήφια «παγκόσμια αυτοκίνητα» για το 2018

Η καμπίνα της BMW 418d Coupe (διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή της) έχει κλασικό σχεδιασμό και μαζί με τα άκρως ποιοτικά υλικά αποτελεί ένα αξιοπρεπές σύνολο που αντέχει στον χρόνο.

Στην ανανεωμένη έκδοσή της η BMW Σειρά 4 Coupe μπορεί να εφοδιαστεί και με πολυλειτουργικό πίνακα οργάνων (κόστος 530 ευρώ) με τεχνολογία Black Panel και διαγώνιο οθόνης 10,25 ιντσών.

Εκτός της καλύτερης ευκρίνειας προβάλει τρεις διαφορετικές ενδείξεις με χρωματισμό και στιλ γραφικών ανάλογα του προγράμματος οδήγησης που έχει επιλέξει ο οδηγός (ECOPRO, COMFORT και SPORT).

Οι χώροι είναι πολύ καλοί και για τους πίσω επιβάτες οι οποίοι δεν ταλαιπωρούνται κατά την επιβίβαση – αποβίβασή τους (για τα δεδομένα ενός κουπέ αμαξώματος πάντα). Θήκες για μικρά και μεγάλα αντικείμενα, ποτήρια και μπουκάλια υπάρχουν σε όλες τις αναμενόμενες θέσεις ενώ ο χώρος των αποσκευών με τα 445 λίτρα είναι μεγάλος και με άρτια εκμεταλλεύσιμο σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Ποιο αυτοκίνητο με 161.230 ευρώ δεν έχει τέλη κυκλοφορίας;

Η γενική εικόνα είναι ότι παρότι έχουμε να κάνουμε με ένα κουπέ αμάξωμα ο τομέας της πρακτικότητας αλλά και της ευχρηστίας δεν υπολείπεται σημαντικά από αυτούς ενός σεντάν αν βεβαίως εξαιρέσουμε τις πίσω πόρτες.

Ας δούμε όμως με κάθε λεπτομέρεια το εσωτερικό της ανανεωμένης BMW Σειρά 4 στο video που ακολουθεί πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store