Video: Το απίστευτο εσωτερικό της νέας Mercedes E-Class Coupe

Η νέα Mercedes-Benz E-Class Coupe είναι ένα αυτοκίνητο γεμάτο τεχνολογία, το οποίο ενθουσιάζει ακόμη και τον πιο tech freak… τύπο! Εντυπωσιασμένοι και εμείς από το εσωτερικό της, ετοιμάσαμε ένα video, στο οποίο προσπαθούμε να αποτυπώσουμε το μεγαλείο της.


Δείτε ακόμη: Έτσι θα μοιάζει η νέα Mercedes-AMG A-Class

Σε αυτό το video λοιπόν, θα δούμε με κάθε λεπτομέρεια το εσωτερικό της νέας Mercedes E-Class Coupe, το οποίο στην συγκεκριμένη περίπτωση του αυτοκινήτου που μας παραχωρήθηκε για δοκιμή, ήταν ντυμένο με κόκκινο/μαύρο δέρμα και ενθέσεις αλουμινίου σε πάνελ θυρών και ταμπλό.

Στο τελευταίο ξεχωρίζουν φυσικά ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη πολυμέσων. Πρόκειται για δύο οθόνες, αμφότερες 12,3 ιντσών, οι οποίες είναι ανάλυσης 12.3 ιντσών και δεν συναντώνται σε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας.

Στο τιμόνι υπάρχουν πάνελ αφής για τον χειρισμό των ενδείξεων του υπολογιστή ταξιδιού (αριστερά στην στεφάνη) και του συστήματος πολυμέσων (δεξιά στην στεφάνη), ενώ στην καμπίνα υπάρχει κρυφός φωτισμός, 64 συνολικά χρωμάτων, όπως θα δείτε και στο video, για να επιλέξετε.

Διαβάστε επίσης: Τα 10 παγκόσμια best sellers μικρά αυτοκίνητα του 2017

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η νέα Mercedes-Benz E-Class είναι εφοδιασμένη με υπερσύγχρονα συστήματα αυτόνομης οδήγησης, τα οποία καθιστούν το αυτοκίνητο ικανό να κινηθεί μόνο του, μετατρέποντας τον οδηγό σε… συνοδηγό, όπως μπορείτε να δείτε και στο video αυτό.

Get it on Google Play Download on the App Store